Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha a lányok nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a lányok nem néznek rám férfiként?

Figyelt kérdés
Nem az a gondom hogy nem néznek rám a lányok egyáltalán, csupán az hogy nem férfiként. Megnéznek, rámmosolyognak, kedvesek velem, aranyosnak tartanak, sőt szépnek, csak az a gáz hogy nőiesen szépnek. Olyan nőies-édes keverék arcom van, amit szívesen néznek, de amikor elhívom randira valamelyiket akkor kinevetnek. És tudom hogy a nőiesség nem jön be nekik, férfias vonások kellenek meg férfias viselkedés, hát akkor merre tovább?
2012. febr. 8. 16:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Micsoda gondok, rám még csak nem is mosolyognak mert olyan randa vagyok, inkább csak fintorognak.
2012. febr. 8. 16:32
 2/30 anonim ***** válasza:
Sajnos amíg ilyen arcod van, addig nem lesz csajod. Hány éves vagy? Mert ha fiatal, akkor még férfiasodhat az arcod.
2012. febr. 8. 16:33
 3/30 anonim ***** válasza:

Szerintem meg simán lehet csajod így is, legalábbis könnyebben mint aki ronda :)

Keresgélj a fiatalabbak között.

2012. febr. 8. 16:36
 4/30 A kérdező kommentje:
Sajnos a 24-et már súrolom és mindenki manónak hív meg nyuszikának. A szüleim is még kicsinyítő kézpőkkel szólítanak. Ku.rvára idegesít és le is kiabálom őket mert ezzel minden férfiasság érzetet kiölnek belőlem, de utána mindig megsajnálom őket, merthát szeretetből mondják és bocsánatot kérek.
2012. febr. 8. 16:37
 5/30 anonim ***** válasza:
Körszakáll, vagy valami arcszőrzet sokat dobhat a problémádon.
2012. febr. 8. 16:39
 6/30 anonim ***** válasza:
Merre tovább? Ki egy jó kávézóba és keress magadnak valakit.
2012. febr. 8. 16:39
 7/30 anonim ***** válasza:
Pontosan, az arcszőrzet segít.
2012. febr. 8. 16:40
 8/30 anonim ***** válasza:
Sokan meg arra panaszkodnak, hogy a mai lányoknak ezek a lányos cicafiúk tetszenek inkább, nem pedig a férfias srácok. Szerintem biztos van akinek tetszel
2012. febr. 8. 16:41
 9/30 anonim ***** válasza:

Nem tudsz mit tenni, próbálkozol, aztán egyszer talán csoda történik...

Én mondhatni két tűz közzé szorultam. Vagy kis nyomoréknak titulálnak, vagy aranyos kissrácnak; de mindig egy kiskamasznak néznek aki a nagylányokat akarja felszedni, szóval esélytelen vagyok.

Nem vagyok randa, csak rábasztam mert alacsony vagyok, meg fiatalosabb az arcom.

24/f

2012. febr. 8. 16:43
 10/30 A kérdező kommentje:
Pontosan az a baj, hogy hiába megyek akármilyen kávézóba, mert mindenhol ugyanaz van. Mosolyognak, összesúgnak és mikor elhívom valahova őket akkor ismét nevetgélnek és azt mondják hogy jaj annyira cuki és aranyos vagy de nem. Szóval ez ebben a formában nem működik. A szakáll meg nem áll jól a nőis vonásaimon. Próbáltam vastagítani a hangomat, hogy férfiasabbnak hassak, de a haverek azt mondják ne csináljam mert nevetséges, nem talál a külsőmhöz. Homár nem akarok lenni.
2012. febr. 8. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!