Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a lányok nem néznek rám férfiként?
nálam kb ugyan ez van, csak nálam nem azért mert nőies vonásaim vannak, hanem a belsőm miatt, viselkedés vagy nem tudom, bár lehet van benne külső is sőt biztos
rám is mondják, hogy cuki, aranyos stb... ami jó jó, de még nem sok lány volt ezzel másképp, szóval nem sokan voltak belém esve
és elismerem hogy általában az életet nem veszem túl komolyan és túl sok mindent elhülyéskedem (persze azért normálisan, és tudom hol a határ) és lehet hogy ezért is van az hogy nem vesznek komoly férfiszámba, de én még valahogy így érzem jól magam, még úgy érzem, hogy nem készültem fel egy komoly kapcsolatra, ami azért furcsa mert 20 vagyok, vagy is leszek, és vannak lányok akik nagyon tetszenek, szépek, és eltudnám velük képzelni ezt a kapcsolat dolgot, de akkor meg ott van a hihetetlen nagy önbizalom hiányom, amit a saját magamról kialakított kép miatt "nyertem meg", ez ellen próbálok testépítéssel fellépni, kisebb nagyobb sikerrel, de sajnos még ez sem sokat segített, bár ez azért igen erősen genetika kérdése, már ha nem szúrja agyon magát az ember.
Az kicsit boldogít, hogy fiú osztályba járok és abból a 20 fiúból kb 4 embernek van barátnője, pedig velem egyidősek, de sokszor jó lenne már egy barátnő, akivel jól el lennék, és kicsit feldobná az "unalmaska" életem, csak valahogy ez nekem nem akar összejönni, bár bevallom azért nem viszem túlzásba a dolgot, félénkség miatt
amúgy regisztráltam egy ilyen társkereső oldalra, de nem nagyon foglalkzom vele, csak kapom az emaileket nap mint nap, hogy ezek tetszhettnek nekem, van aki tetszik is csak 1001 km-re lakik, meg eddig 6 lány nyomott már a profilomnál a "tetszik" gombra, de sajnos nekem egyik sem jött be, így nem foglalkozom velük
A 25-ös hozzászólás alapján:
A kedvesség önmagában nem elég, ha nem tetszel neki, maximum a barátja lehetsz.
Az ész szintén édeskevés, nem attól fog szeretni.
Ha rá hallgatsz azt éred el vele, hogy lelki szemetesnek használ és rádzúdítja minden gondját baját, nem vesz majd komolyan.
A külső is fontos, amit csak a belsővel nem lehet kompenzálni, aki nem ezt mondja hazudik.
"Utolsó, te biztos nő vagy. Kedvességgel, értelemmel egyetlen nőt se lehet meghódítani sajnos."
Ez ÍGY VAN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!