Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha a lányok nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a lányok nem néznek rám férfiként?

Figyelt kérdés
Nem az a gondom hogy nem néznek rám a lányok egyáltalán, csupán az hogy nem férfiként. Megnéznek, rámmosolyognak, kedvesek velem, aranyosnak tartanak, sőt szépnek, csak az a gáz hogy nőiesen szépnek. Olyan nőies-édes keverék arcom van, amit szívesen néznek, de amikor elhívom randira valamelyiket akkor kinevetnek. És tudom hogy a nőiesség nem jön be nekik, férfias vonások kellenek meg férfias viselkedés, hát akkor merre tovább?
2012. febr. 8. 16:28
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Az első és az utolsó kilőve. Tudod azt szeretném ha férfinak érezhetném magam. Csak ezt lehetetlen így elérni ilyen megjelenéssel. Mert nem vesznek komolyan. Kellene egy durva kép amitől megijedjenek más férfiak, a nők meg vonződjanak és semmiképp ne találjanak nevetségesnek. Ezek az érzések hiányoznak leginkább, a büszkeség, a férfiasság érzése, az hogy számítok. A komoly kapcsolatok meg jönnének maguktól. Miért, te milyen sorrendet ajánlasz?
2012. febr. 8. 17:24
 22/30 A kérdező kommentje:
16:50 És te hogy boldogulsz? Van siker?
2012. febr. 8. 18:11
 23/30 anonim ***** válasza:

nálam kb ugyan ez van, csak nálam nem azért mert nőies vonásaim vannak, hanem a belsőm miatt, viselkedés vagy nem tudom, bár lehet van benne külső is sőt biztos

rám is mondják, hogy cuki, aranyos stb... ami jó jó, de még nem sok lány volt ezzel másképp, szóval nem sokan voltak belém esve

és elismerem hogy általában az életet nem veszem túl komolyan és túl sok mindent elhülyéskedem (persze azért normálisan, és tudom hol a határ) és lehet hogy ezért is van az hogy nem vesznek komoly férfiszámba, de én még valahogy így érzem jól magam, még úgy érzem, hogy nem készültem fel egy komoly kapcsolatra, ami azért furcsa mert 20 vagyok, vagy is leszek, és vannak lányok akik nagyon tetszenek, szépek, és eltudnám velük képzelni ezt a kapcsolat dolgot, de akkor meg ott van a hihetetlen nagy önbizalom hiányom, amit a saját magamról kialakított kép miatt "nyertem meg", ez ellen próbálok testépítéssel fellépni, kisebb nagyobb sikerrel, de sajnos még ez sem sokat segített, bár ez azért igen erősen genetika kérdése, már ha nem szúrja agyon magát az ember.

Az kicsit boldogít, hogy fiú osztályba járok és abból a 20 fiúból kb 4 embernek van barátnője, pedig velem egyidősek, de sokszor jó lenne már egy barátnő, akivel jól el lennék, és kicsit feldobná az "unalmaska" életem, csak valahogy ez nekem nem akar összejönni, bár bevallom azért nem viszem túlzásba a dolgot, félénkség miatt

amúgy regisztráltam egy ilyen társkereső oldalra, de nem nagyon foglalkzom vele, csak kapom az emaileket nap mint nap, hogy ezek tetszhettnek nekem, van aki tetszik is csak 1001 km-re lakik, meg eddig 6 lány nyomott már a profilomnál a "tetszik" gombra, de sajnos nekem egyik sem jött be, így nem foglalkozom velük

2012. febr. 8. 18:26
 24/30 anonim ***** válasza:
az hülyeség, h nem állna jól az izom, attól férfiasabb leszel, ez az egyetlen esélyed, ha mást nem akarsz megfogadni
2012. febr. 8. 18:41
 25/30 anonim ***** válasza:
Ne a férfias megjelenéseddel akarj hoditani (ami szerinted nincs).Sorrend? Ismerkedj, majd a kiválasztottadat büvöld el a kédvességeddel, értelmeddel. Tedd magad nélkülözhetetlenné mint társ. Tied lesz a hoditás sikere. Te leszel számára a férfi, hidd el.
2012. febr. 8. 19:17
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, te biztos nő vagy. Kedvességgel, értelemmel egyetlen nőt se lehet meghódítani sajnos.
2012. febr. 8. 19:43
 27/30 anonim ***** válasza:

A 25-ös hozzászólás alapján:

A kedvesség önmagában nem elég, ha nem tetszel neki, maximum a barátja lehetsz.

Az ész szintén édeskevés, nem attól fog szeretni.

Ha rá hallgatsz azt éred el vele, hogy lelki szemetesnek használ és rádzúdítja minden gondját baját, nem vesz majd komolyan.

A külső is fontos, amit csak a belsővel nem lehet kompenzálni, aki nem ezt mondja hazudik.

2012. febr. 8. 20:04
 28/30 anonim ***** válasza:

"Utolsó, te biztos nő vagy. Kedvességgel, értelemmel egyetlen nőt se lehet meghódítani sajnos."

Ez ÍGY VAN!

2012. febr. 8. 20:45
 29/30 A kérdező kommentje:
Én is osztom a véleményeteket, ha kedvességgel és értelemmel lehetne hódítani, akkor már több száz kapcsolatom lett volna lányokkal. Mivelhogy nem volt, azt jelenti máshol van a bibi. Én tudom mi kell a nőnek: egy férfi akinek jó megjelenése van, férfias, önbizalomtól sugárzó, nem baj ha kicsit beképzelt, társági, társaságban domináns szerepet betöltő, száját kitátani tudó, amolyan heves vérmérsékletű, mert ugye ettől izgalmas az a pasi, szép kerek izmos popsi, széles váll és jó kommunikációs készség, amivel a kisújja körül tudja forgatni, nembaj ha átveri, megcsalja, csak legyen kiszámíthatatlan, izgalmas, ugyis megbocsájt neki, mert jól tudja manipulálni. Na...hány ilyen férfi létezik?
2012. febr. 8. 21:19
 30/30 A kérdező kommentje:
18:26. Társkereső oldalakkal ne próbálkozz, időpocsékolás. Én is próbálgattam egy kis ideig, de nem éri meg, hacsak nem éred be csúnyácska lányokkal. Én meg úgy vagyok hogy inkább egyedül mint valakivel aki nem tetszik. Neked jó hogy olyan osztályba vagy. Én pár évvel idősebb vagyok és még jobban frusztál a dolog. 20 évesen még elmegy hogy nincs nőd, de 24 az már sok. Nálam meg az tesz rá a lapáttal, hogy ahány emberrel beszélek nap mint nap, azoknak mind vagy nőjük és az olyan zavaró és frusztráló. Sajnos nem tudom a kiutat. Lehet hogy gyökeresen át kéne változzak, más ember legyek ahhoz hogy komolyan vegyenek. Én is olyan vagyok mint te kb, mikor haverekkel vagyok végig hülyülök, azt mondják rám hogy bolond vagyok és bohóc. De bírnak attól eltekintve, csak komoly "férfi" dolgokról nem beszélgetnek velem. Én meg ha nem így viselkednék akkor úgy érezném hogy megjátszom magam. Szóval lehet hogy nem is annyira a külsőm a hátrány, hanem az hogy ráadásul a jókedv nálam bohóckodásban nyilvánul meg és nem abban hogy elmesélek egy tutkóra izgalmas sztorit amire mindenki rágja a körmét...
2012. febr. 8. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!