Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha a lányok nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a lányok nem néznek rám férfiként?

Figyelt kérdés
Nem az a gondom hogy nem néznek rám a lányok egyáltalán, csupán az hogy nem férfiként. Megnéznek, rámmosolyognak, kedvesek velem, aranyosnak tartanak, sőt szépnek, csak az a gáz hogy nőiesen szépnek. Olyan nőies-édes keverék arcom van, amit szívesen néznek, de amikor elhívom randira valamelyiket akkor kinevetnek. És tudom hogy a nőiesség nem jön be nekik, férfias vonások kellenek meg férfias viselkedés, hát akkor merre tovább?
2012. febr. 8. 16:28
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
16:43...nekem is ezt mondják, hogy fiatalos az arcom, olyan keskeny filigrán arcom van. Nőies vonásokkal. A jó csajok meg úgy vettem észre hogy kerek fejű hapsikkal járnak. Minél nagyobb és kerekebb egy fej, annál férfiasabb..
2012. febr. 8. 16:45
 12/30 anonim ***** válasza:
Próbálj ki valami sportot vagy konditermet , akkor sportosabb , izmosabb tested lenne ami kompenzálná a kissé nőies vonásaidat.
2012. febr. 8. 16:47
 13/30 A kérdező kommentje:
Sportolok rendszeresen, csak nem vagyok hizékony tipus és alig látszik meg az izom rajtam. Kondi lehet jó lenne mert növekszik az tömeged is. De sztem az sem passzolna a manó arccal.
2012. febr. 8. 16:49
 14/30 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nekem is ugyanez a problémám.
2012. febr. 8. 16:50
 15/30 anonim ***** válasza:
Nem létezik hogy nincsen csaj akinek ne jönne be a "manó" arc.
2012. febr. 8. 16:50
 16/30 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre, voltak ajánlataim, csak a narancsbőrős, hófehér fogdmeg lányok nem igazán az eseteim. A vonzóbbaknál nem nagyon megy, azoknak macsó kell.
2012. febr. 8. 16:53
 17/30 anonim ***** válasza:
Ez csak egy tipp de mondjuk válj férfiává?
2012. febr. 8. 17:04
 18/30 A kérdező kommentje:
Köszi Sziklaszár a tippet, de milyen értelemben mondod? Mert testileg nem fog menni, ugyanis azt a genetika határozza meg. Szellemileg meg annak tartom magam, csak nem viszem túlzásba, mert nevetségessé teszem magam.
2012. febr. 8. 17:06
 19/30 anonim ***** válasza:
Mi a célod? döljenek a csajok a lábad elé?(nem fog menni) Komoly ismeretségeket? (akkor vszinüleg nem jo a sorrended az ismerkedésben) Itt találni jelentkezöt?(vagy bejön, vagy nem)
2012. febr. 8. 17:19
 20/30 anonim ***** válasza:

viselkedj úgy mint egy férfi.

a külsőt 90%-ban felülírja a testbeszéd.

erre még rátehetsz egy lapáttal kifejezésekkel, és szófordulatokkal, valamint viselkedési dolgokkal.

valamint hangsúlyozd ki a nemi jellegeket, esetleg vegyél fel fekete bőrzsekit ;)

2012. febr. 8. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!