Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok a társkeresőn kapott levelemhez? 22/L
Figyelt kérdés
Fiú: Szia. Van kedved ismerkedni?
Én: Szia. Nincs, mert már ismerkedem egy fiúval.
Fiú: Akkor a k*rva anyádat!
Nem tudom mit várjak egy társkeresőtől. Lehet az a srác is akivel ismerkedem szintén egy ilyen jellem?
2013. febr. 18. 12:04
1/31 anonim válasza:
Én napi szinten több ilyet is kapok! Csak azért,mert intelligensen,normális felnőtt ember módjára megírom neki(k),hogy nem szeretnék ismerkedni! Persze nem minden pasi ilyen,de sok ilyen van sajnos!
3/31 anonim válasza:
hát én nem vagyok ilyen :O 21/f
5/31 anonim válasza:
ne írj nekik vissza ha nem aktuális a dolog
6/31 anonim válasza:
utolsó, akkor ő lenne a bunkó, ha nem ír vissza
7/31 anonim válasza:
Igaza van!!!
Na jó nincs :-)
Amúgy miért nem törlöd magad az oldalról ha megismerkedtél valakivel?
8/31 A kérdező kommentje:
Kérdés kiírása után töröltem magam.:)
2013. febr. 18. 12:12
9/31 anonim válasza:
Végre egy korrekt társkereső,aki nem pasizik tovább,hanem törli magát!
24N
10/31 anonim válasza:
Ne általánosíts!
Nem szabad föladni, én is társkeresőn kerestem, ma már az ott megismert hölgy a feleségem!
4 éve vagyunk együtt.
(37ff)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!