Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszem neki? a kerdes tul rovid.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki? a kerdes tul rovid.

Figyelt kérdés
Van egy srác osztálytársam, aki sokat szokott nézni engem. Az arcom, a cuccaim, a ruháim. Néha pedig direkt nekem jön. Volt olyan is, hogy hozzá ért a fenekemhez (lehet, h nem direkt). Még soha az életben nem beszéltünk. 4 éve vagyunk osztálytársak. /L
2013. febr. 17. 20:55
 1/7 ASOT ***** válasza:
Ez érdekes mert néha látok olyan kérdést ami 4 karakterből áll és van ami 2-3 szó de ahhoz is odaírják h rövid
2013. febr. 17. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Te szoktad az olyan kérdéseket feltenni, hogy "túl rövid a kérdés, a magyarázat hosszú"?:D csak érdekel:P

Amúgy a kérdésre válaszolva... sélyes, hogy tetszel neki valamilyen szinten, és ezzel próbál kontaktálni Veled... kérj tőle egy cerkát vagy valamit, a lényeg, hogy szóljatok egymáshoz, és akkor majd érzi, hogy hozzád szabad szólnia:D

és akkor 1.: ha tetszik neked, lehet valami

2.: ha nem tetszik, akkor sem fog már "kéretlen kontaktokat" csinálni, mert beszélhet is hozzád, ahelyett, hogy a fenekedhez dörgölőzne:D

2013. febr. 17. 20:59
 3/7 ASOT ***** válasza:
nem, még soha nem tettem fel kérdést
2013. febr. 17. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
ASOT, nem tőled kérdeztem:D
2013. febr. 17. 21:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem én szoktam feltenni az ilyen kérdéseket :D
2013. febr. 17. 21:10
 6/7 ASOT ***** válasza:
jólvan este van hosszú volt a nap :)
2013. febr. 17. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
kapsz egy zöldet vígaszdíjnak;)
2013. febr. 17. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!