Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy tetszem neki vagy csak simán utál (tudom,1000. ilyen kérdés, bocs)?
:D
Már egy ideje fel akarom hívni magamra egy srác figyelmét, ezért csinosan öltözködöm, mindig vidám vagyok, mindenkivel kedves és jófej vagyok (persze vele is :)) stb... Hogy jó legyen a kisugárzásom, meg legyen önbizalmam, meg ilyenek. Asszem, az a helyzet, hogy már kb mindenkinek tetszem xD Odajönnek beszélgetni, érdeklődnek mi van velem, megdicsérik a cuccaim, hülyéskednek, viccelődnek (ilyen még sose volt, előtte soha senkivel nem is beszélgettem) stb... Tök jó, csak sajnos ő pont nem. Szinte nem is szól hozzám, de ha mégis, akkor én vagyok az egyetlen, akire nem mosolyog rá...
Nagyon idegesítő, komolyan ő az egyetlen, aki utál? Miért pont ő? Mit csinálhattam rosszul? Hogy érjem el, hogy ne így legyen?
Szóval akinek nem tetszel, az utál? Ilyen felfogással inkább babázz még.
Egyébként valószínűleg pont azért nem érdekled, mert midnenkivel ugyanolyan vagy, és a legtöbb fiúnak nem vonzó egy 'tipiksuan népszerű' lány.
mert amúgy miért nem fognak összejönni?
ja amúgy szerintem is jobb,ha visszahúzódó vagy,mintsem népszerű
"Szemezés meg ilyenek és legyél vele rideg de csak vele :)"
- Egyszerre szemezzen vele, és legyen rideg is? Na, ezt is csak egy csaj írhatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!