Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? A kérdés mező tartalmazza a kérdésed, ne a magyarázat!
Figyelt kérdés
Tegnap edzésen köszönt egy fiú ugy mindenkinek h sziaszok én köszöntem egyedül vissza hogy szia erre fél percig engem figyelt és indult volna fel a lépcsőn és engem nézett és megbotlott a lépcsőfokban.2011. máj. 3. 12:51
1/4 anonim válasza:
Aki megbotlik a lépcsőn az nem figyel oda, ebből érthetően rád figyelt vagyis igen.
2/4 anonim válasza:
Remélem. De ebből azért nem derül ki.
3/4 anonim válasza:
Mozgáskoordinációs probléma, ne állj szóba vele, ahogy öregszik ez csak egyre rosszabb lesz.
4/4 Gavrie válasza:
Rádnézett és valamit látott benned amit másban talán nem talán a arckifejezésedet vagy a megjelenésed vagy az összkép.Bárhogy is elmerült a látványodon, és egy pillanatra talán nem a valóságban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!