Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rosszat jelent, ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszat jelent, ha a pasi sokat beszél egy exéről? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

1 hete jöttem össze egy pasival, minden tökjó azt leszámítva, hogy sokat beszél az exével.

ez ráadásul nem is a legutolsó csaja volt előttem, hanem még évekkel korábbi.

elmondta hogy egy éve beszéltek utoljára, de engem akkor is nyugtalanít.

tudom hogy az előző barátnővel rosszban volt a csaj, a barátnő miatt mert nem bírta hogy barátok maradtak a párommal.

Aztán valamikor összevesztek a pasimmal, a pasim miatt.

Kicsit utána akartam nézni, de nem találtam semmilyen oldalon, a barátom szerint letiltotta őt, de egy barátnőmmel is kerestem akiről nem tudhat és vele se láttuk, szóval tuti törölte magát.

Aggódnom kéne hogy többször eszébe jut a barátomnak így is, hogy nem beszélnek meg állítólag sose szerette?

de akkor miért beszél róla annyit?

csak én fújom fel ezt a dolgot?

2013. febr. 14. 19:19
 1/8 A kérdező kommentje:
bocs nem exével, exéRŐL
2013. febr. 14. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:
A kérdésed felét egyáltalán nem értem. Amúgy meg nem jelent rosszat, csak érez még iránta valszeg.
2013. febr. 14. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Előttem valaki az exéről beszélne biztos, hogy leállítanám: "Bocs nem vagyok kíváncsi előttem kivel/kikkel kavartál!"
2013. febr. 14. 19:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Az exekkel barátkozni sosem jó dolog.Nem azt mondom,hogy egyáltalán ne beszéljenek,de tartsák meg a kellő távolságot,már csak az új pár iránti tiszteletből is.

Szerintem aki már semmit nem érez az előző barátja iránt,csak barátságot az igenis legyen hajlandó egy ilyen kompromisszumra a volt párja és a sajátja jövőbeli boldogsága érdekében.

Szerencsére az én barátom egyik exével sincs szoros barátságban,illetve még a gimis barátnőjével néha beszélnek facebookon,meg sms-ben,de erre is utoljára évekkel ezelőtti példa van,azóta nem tudok róla,hogy beszéltek volna,de mindegy is.

A többi exével nem beszél,de rosszban vált el többségükkel.

Azért 1 hetes kapcsolatban ez még kiforr majd később,hogy van-e ok aggodalomra!

2013. febr. 14. 19:29
 5/8 A kérdező kommentje:
ők is rosszban váltak el
2013. febr. 14. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem tette túl magát rajta.

Vagy még arra gondolok, hogy nagyon szerette a lányt és úgy érzi, hogy sem téged, sem mást nem fog tudni úgy szeretni.

2013. febr. 14. 19:41
 7/8 A kérdező kommentje:
:(
2013. febr. 14. 19:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor húzzon vissza az exéhez! Én megmondanám a pasidnak a helyedben,hogy rohadtul nem érdekel az exe,szóval ne beszéljen róla.
2013. febr. 14. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!