Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszat jelent, ha a pasi sokat beszél egy exéről? Mit lehet tenni?
1 hete jöttem össze egy pasival, minden tökjó azt leszámítva, hogy sokat beszél az exével.
ez ráadásul nem is a legutolsó csaja volt előttem, hanem még évekkel korábbi.
elmondta hogy egy éve beszéltek utoljára, de engem akkor is nyugtalanít.
tudom hogy az előző barátnővel rosszban volt a csaj, a barátnő miatt mert nem bírta hogy barátok maradtak a párommal.
Aztán valamikor összevesztek a pasimmal, a pasim miatt.
Kicsit utána akartam nézni, de nem találtam semmilyen oldalon, a barátom szerint letiltotta őt, de egy barátnőmmel is kerestem akiről nem tudhat és vele se láttuk, szóval tuti törölte magát.
Aggódnom kéne hogy többször eszébe jut a barátomnak így is, hogy nem beszélnek meg állítólag sose szerette?
de akkor miért beszél róla annyit?
csak én fújom fel ezt a dolgot?
Az exekkel barátkozni sosem jó dolog.Nem azt mondom,hogy egyáltalán ne beszéljenek,de tartsák meg a kellő távolságot,már csak az új pár iránti tiszteletből is.
Szerintem aki már semmit nem érez az előző barátja iránt,csak barátságot az igenis legyen hajlandó egy ilyen kompromisszumra a volt párja és a sajátja jövőbeli boldogsága érdekében.
Szerencsére az én barátom egyik exével sincs szoros barátságban,illetve még a gimis barátnőjével néha beszélnek facebookon,meg sms-ben,de erre is utoljára évekkel ezelőtti példa van,azóta nem tudok róla,hogy beszéltek volna,de mindegy is.
A többi exével nem beszél,de rosszban vált el többségükkel.
Azért 1 hetes kapcsolatban ez még kiforr majd később,hogy van-e ok aggodalomra!
Valószínűleg nem tette túl magát rajta.
Vagy még arra gondolok, hogy nagyon szerette a lányt és úgy érzi, hogy sem téged, sem mást nem fog tudni úgy szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!