Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rosszat jelent ha ezt mondja egy pasi? SEGÍTSÉGET!
Figyelt kérdés
Mi van ha azt mondja egy pasi, hogy szerinte nem smárolok jól mégis utána azt mondja, hogy szeret?
Ez gáz dolog?
2009. dec. 5. 18:34
2/11 anonim válasza:
Nem gáz, mond hogy tanítson meg smárolni, mondja el mi a jó neki... Azt még élvezni is fogja :P
3/11 anonim válasza:
majd megtanulsz smárolni...nem gáz
4/11 anonim válasza:
hát elég paraszt lehet... és nem hiszem, h őszinte...
6/11 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert ha 'kezdő' vagy, tehát ez a srác neked az első, akkor elmehet a búsba, ha ilyet mond... Az a gáz, nem az hogy "nem tudsz jól smárolni", de ez is mi már héé?! Tök relatív dolog. :S
7/11 anonim válasza:
Szerintem ha szeretne nem mondaná ezt neked! mert akkor nem az számítana hogy hogy csókolsz hanemaz hogy vele vagy. de ha őt ez annyira zavarja akkor rajta tanítson meg :P
8/11 anonim válasza:
héé csajszi... ez tényleg tök relatív..
mond meg neki h te sem élvezed az övét, és nem te smérolsz rosszul hanem ő:D
9/11 anonim válasza:
Hát ez azért változó,én pl. életemben először teljesen másképp smároltam egy lánnyal,aztán amikor egy másik lánnyal smároltam,az már teljesen más volt.Másképp csinálta,szal most nem tom,h ki csinálta jól és ki rosszul,de szerintem ez tökmindegy,mert mindenki másképp csinálja.
10/11 anonim válasza:
Utóbbi két válaszoló: ez így van! RELATÍV!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!