Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar de nem akarok neki rosszat. (? )
igen ,első jót mondott
a magánélet az iskolán kívülre való
Első vagyok. Ez amúgysem szimplán csak gátlásosság kérése. 16-7 éves koromban én sem értettem meg, de igenis vannak dolgok, amik csak is két emberre tartoznak és ez így normális.
Nem vagyok öreg még és prűd sem, de 22 éves fejjel beláttam, hogy igen is a mély és intim csókok maradjanak meg a páromnak és nekem, illetve ne markolássza a fenekemet nagy nyilvánosság előtt, mert igazából tök megalázó... Ergo, szerintem abszolút normális a gondolkozásmódod, csak a pasiknak ez nem olyan természetes. Magyarázd el neki. Ez nem ellene szól, egyszerűen csak szimpla ki nem mondott etikett.
Most komolyan ki kellett írnod ide egy kérdést ahhoz, hogy rájöjj: beszélned kell vele erről?
Holy shit.. mi lenne a mai gyerekekkel, ha egyszer csak megszűnne az internet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!