Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20 -on éves lányok mennyire "kedvelik" az utcán ismerkedőket?
Figyelt kérdés
Mindenképpen kell valami közös pont?(ismerős, tanfolyam, iskola) Vagy lehet csak egyszerűen megszólítással is új barátokat esetleg barátnőt szerezni?2013. febr. 13. 15:54
1/6 anonim válasza:
Mivel bizalomhiányos vagyok,biztos,hogy az lenne az 1. gondolatom,hogy minden nővel ezt csinálod...
2/6 A kérdező kommentje:
16:00 : Értem, tehát Te valami egyedit szeretnél. :) Mi lenne az, minek örülnél elsőre?
2013. febr. 13. 16:04
3/6 anonim válasza:
Nem vagyok híve az utcán ismerkedésnek, de ha szimpatikus a másik fél, akkor miért ne?
4/6 anonim válasza:
Hát én örülnék neki. 24 év alatt egyszer nem fordult elő ilyesmi velem. Azt mondják,túl határozott vagyok,és ezért félnek hozzám a pasik odajönni.Hát nem tudom!
5/6 A kérdező kommentje:
16:08 : Ha komoran nézel és sietsz mindig akkor nem fognak megszólítani, bár nem tudom Te is ilyen vagy e. :) Vagy nagyon nagyon (túl) csinos! ;)
2013. febr. 13. 16:11
6/6 anonim válasza:
ha nem tűnsz baltás gyilkosnak vagy perverznek, akkor nem zavarna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!