Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 15-6 éves fiúk a határozottabb, vagy a félénkebb lányokat kedvelik jobban?
A lazább, határozottabbakat!
A pirulósakat meg én szeretem! ;)
Tök aranyosak! :$ :D
20f
Pont ezért dobott a fiúm mert első randin is folyton elpirultam és mert szerinte gyerekes..
Bàrmit megadnék egy ilyen fiúért :( aki szereti a félénk lányokat..
16 éves lány vagyok, a barátom 17, de szerintem az az egy év nem oszt, nem szoroz. A lényeg az, hogy én mindig is nagyszájú lány voltam (nem partirib@nc; ez a két szó mióta mosódott egybe? teljesen mást jelentenek...) A lényeg az, hogy közös barátok által ismerkedünk meg és a barátom sem egy félénk fajta és már az első találkozásunkkor elérte hogy ne tudjak megszólalni, csak irulni-pirulni (vicces lehetett az acélbetétes bakancsomban, hót vörös fejjel látni... [rocker vagyok]) és a barátaink már egyből mondták, hogy ilyen se volt még, hogy én nem jutottam szóhoz meg minden. A mai napig (8 hónapja vagyunk együtt) a barátom az egyetlen aki miatt el tudok pirulni és ő ezt nagyon élvezi... én kevésbé :D
Amúgy te, kedves kérdező milyen vagy? A kérdésed alapján a félénkebbre tippelnék, de kíváncsi vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!