Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova menjen, mit csináljon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova menjen, mit csináljon Pécsen egy ember, akinek nincs társasága?

Figyelt kérdés
Már megőrülök ebben a városban, semmi olyan programot nem találok, amire el tudnék menni egyedül is, esetleg ott ismerkedhetnék. Annyira 0 lehetőség van ebben a városban, de itt kell élnem még egy darabig, valami tanács, pécsiek?
2013. febr. 13. 08:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
5: Akkor ajánlom a teljesítménytúrákat. (Most hétvégén is lesz, a legrövidebb táv 10 km, ami azért nem egy hú de nagy táv.) Általában a túrázók kedvesek és nyitottak, nem egyszer beszélgettem végig az egész túratávot.
2013. febr. 13. 09:20
 12/19 anonim ***** válasza:

Hany eves vagy? Mivel foglalkozol? Zenei izlesed milyen? Hobbijaid mik?

Szorakozohelyek java resze tenyleg lepra, de talalni 1-2 jot neha

2013. febr. 13. 09:29
 13/19 A kérdező kommentje:

Na ez a teljesítménytúra nem hangzik rosszul.

Egyébként a másik probléma, hogy nem benn a városban lakom, hanem az egyik közeli faluban. Úgyhogy pl. ha nincs hol aludnom, az esti programok ugranak.

Pár haverom azért van, de ők meg elvannak magukban, havonta egyszer lehet őket kirángatni otthonról.

2013. febr. 13. 09:57
 14/19 anonim ***** válasza:

Nyáron voltam Pécsen túrázni, vagyis a környékén, pár napra. Az első ami egyből megütötte a szememet, hogy a főtéren, vagy valahol ott a környéken fiatalok kis csoportokba verődve beszélgettek, iszogattak, elvoltak. Nem voltam ott 10 percnél többet, de vagy 6-7 emberrel beszédbe elegyedtem és mindenki kedves volt.

Ha meg túrázni szeretnél, és a teljesítmény túra érdekel itt egy jó honlap, innen lehet csemegézni. A túrázok között is vannak nyitott emberek, ott is könyű ismerkedni. [link]

Üdv

2013. febr. 13. 10:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy? És mennyi idős?:)
2013. febr. 13. 11:18
 16/19 carpediem1983 ***** válasza:
Egyébként érdekes a kérdés de ne sértődj meg kedves kérdező, szerintem te mehetnél akár Győrbe is a kérdésed akkor is itt szerepelne, csak más városnévvel. Pedig Pécsen aztán vannak hogy finoman mondjam "barátságos" emberek...
2013. febr. 13. 11:51
 17/19 anonim válasza:
hát igen... ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
2013. ápr. 6. 07:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Pécsen barátságos emberek? Hát én még nem nagyon találkoztam ilyenekkel.
2013. ápr. 6. 08:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Pécs vagy Bécs nem mindegy!
2013. ápr. 6. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!