Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Randi alatt mit csináljon az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi alatt mit csináljon az ember fia, hogy ne szúrja el?

Figyelt kérdés
Szoval a randijaim ezidáig nem igen sültek el jól sose, sose lett következő randi...Itt nem azt értem, hogy ne tudnék értelmes mondatokat kihúzni magamból. Hanem legyek határozottabb? Meg próbáljam minél gyakrabban "megérinteni" a lányt?Legyek határozottabb? Lányok mit vártok el egy randin? Ha azt is hozzáteszem hogy nem 15 évesek vagyunk, hanem majdnem diplomások.. az az én már diplomás.
2013. febr. 4. 21:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igyál és maszturbálj előtte. No nem a lány előtt, hanem a randi előtt:)
2013. febr. 4. 21:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Ne a diplomáddal indíts sose -.-'
2013. febr. 4. 21:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj! Annál nincs borzalmasabb, ha azt látja a lány, hogy ver a veríték...
2013. febr. 4. 21:49
 4/11 A kérdező kommentje:
És most értelmes válaszok? Már nem azé, de abba miért kötsz bele, hogy leírom, hogy van diplománk? Írjam azt 23 évesek vagyunk? De ettől még utcaseprők is lehetünk... az érdeklődési kör meg kapásból nem igen egyezne ezután.
2013. febr. 4. 21:50
 5/11 A kérdező kommentje:
Természetesen nem a harmadik válaszolónak írtam
2013. febr. 4. 21:52
 6/11 anonim ***** válasza:

Tökmindegy kinek mi a végzettsége/foglalkozása, a randi ugyanazt jelenti minden ember számára. Ezért nem értettem, hogy miért kellett előhozakodnod a diplomával. Igyen, egyszerűbb lett volna azt írnod, hogy 25.

Ha meg végképp nem tudtok miről beszélni, ha nem jön magától semmi és erőltetni kell, akkor az halott ügy.

2. voltam

2013. febr. 4. 21:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Vagy 23, bocs.
2013. febr. 4. 21:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem érted, ... most elég nagy általánosítás fog következni. Ha a korosztályokat nézzük szerintem eleve nincs miről beszélnünk. Ha úgy nézzük, hogy mondjuk én mittudom én atomfizikát tanulnék, valaki meg műköröm építő lenne, mennyi közös témát tudnánk elsőre találni? De a téma meg az érdeklődési kör is egy dolog, mert ez is áthidalható. Inkább nehezebb azért megtalálni a közös hangot olyannal, aki teljesen más mint te vagy. De nem lehetetlen azért.
2013. febr. 4. 22:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha már randizni mész valakivel, feltételezem, hogy olyan aki szimpatikus, vonzó számodra. Általában olyanokkal randiznak az emberek, tökmindegy hogy ki mit dolgozik, milyen suliba jár. Bár tudtok miről beszélni, mégsem tudsz egy hullámhosszra kerülni a lányokkal. Rá kellene érezned, hogy mit kellene tenned 1-1 szituációban.

Hiába mondanám azt, hogy érintsd meg néha, lehet, hogy hülyén venné ki magát a dolog, pont akkor, mikor megteszed, mert épp nem lenne odaillő a mozdulat. A közös hullámhussz nagyon fontos.

2013. febr. 4. 22:10
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát ez az... az van a fejemben nehogy elrontsam, és ezzel rontom el.
2013. febr. 4. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!