Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjen, mit csináljon Pécsen egy ember, akinek nincs társasága?
Hát nézd, én 19 éves koromig Pécsen éltem, és soha nem volt problémám az ismerkedéssel sőt, középiskolás koromban számos ismertség szórakozóhelyeken született, úgyhogy attól tartok nem a városban van a hiba. (és, hogy ne csak magamat említsem, a pécsi ismerőseim nagy része nagyon barátságos és nagy baráti társasággal rendelkezik városon belül)
Feltételezem dolgozol vagy suliba jársz, ott is ismerkedhetsz, aztán ha már megismertél valakit mehetsz vele együtt bulizni. Ezenkívül elmehetsz sportolni valamit, ott is jó társaság szokott lenni. Vagy én például zenekarban zenéltem, onnan is sok ismerősöm lett. Még sorolhatnám. Nem hiszem, hogy a várossal van a baj, rengeteg a fiatal és a többségük eléggé közvetlen, közvetlenebb, mint a pestiek nagy része.
Másik oldalról közelítve a problémát: én nem tudom elképzelni, hogy teljesen egyedül menjek valahova buliba, várostól független, szerintem nem ezzel kéne kezdeni az ismerkedést, keress magadnak legalább 1 havert suliban/munkahelyen, sportolás közben vagy akárhol, akivel elmehetsz és utána már tudjátok bulikban bővíteni a társaságot. De arra ne várj, hogy majd becsönget hozzád valaki, hogy "szia, leszel a barátom?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!