Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vonzoak a teltkarcsu nok szamara az alkoholistak?
Figyelt kérdés
Azt vettem eszre, hogy a testesebb noknek sokkal jobban bejonnek a massziv alkoholistak, mint az atlagos testtomegindexxel megaldott nemi tarsaik. Miert van ez? Vonzo, ha egy ferfi alkoholtoltol buzlik es osszefolyik a beszede?2013. febr. 12. 04:33
1/13 anonim válasza:
Ez a kérdés a nap gyökérsége...Mi köze van a nagyobb testméretnek az alkoholizmushoz? Ember, ezt te sem gondolhatod komolyan.
2/13 A kérdező kommentje:
Amugy a sajat kerdesednek - amelyet voltal oly kedves megosztani velem - meg annyi ertelme sincs, mint az enyemnek, raadasul fel sem fogtad, mit kerdeztem... :D jo lesz az, baratom!
2013. febr. 12. 05:26
3/13 anonim válasza:
Szerintem is van összefüggés, egy dagadt nő, mivel tudja, h kevesebbet "ér" mint egy vékony, többet tűr.
Ennyi.
Amúgy én se értem miért jó lenni egy moslékkal.
4/13 anonim válasza:
azért, mert a teltebb nők többet esznek, és azt hiszik, ha a f*szinak van elég pénze inni, akkor kajára is lesz :D
5/13 anonim válasza:
Én nem ismerek olyan normális nőt, akinél bejönnek az alkoholisták, csak ha a nő is alkoholista.
6/13 anonim válasza:
Mert könnyebb megkapniuk, a pia segit nekik.
7/13 anonim válasza:
Nagy az isten állatkertje. Az, hogy a te teltkarcsú ismerősöd, vagy esetleg kettő ismerősöd alkoholistát választott magának, nem jelenti azt, hogy az összes teltkarcsú nő azt választ.Ezt hívják sztereotípiának, mikor például hasonló külsejű emberekre hasonló tulajdonságokat aggatunk(pl.:szőke nők).Mint ahogy nem minden duci nő büdös, igénytelen, lusta, gusztustalan, zabagép stb.Az én ismeretségi körömben van sovány, kövér,magas, alacsony, a kövérnek a párja színjózan, értelmes, szemet gyönyörködtető külsővel megáldott férfi.Szóba sem állt volna piással, ahogy a vékony sem, sőt én sem, ez nem alkattol függ, hanem hogy mire van igényed.Hagyjuk már, hogy a dagi nőknek mindegy, ilyet szerintem azok írnak, akiknek még egy félszemű, fogatlan, büdi csaj sen jött össze.
8/13 A kérdező kommentje:
Csak annyi érdekel, hogy az ismerőseid - akik nem te vagy - hol ismerkedtek meg ezekkel a "színjózan, értelmes, szemet gyönyörködtető külsővel megáldott férfi"-akkal?
2013. febr. 13. 17:00
9/13 anonim válasza:
Szerintem olvasd el a választ mégegyszer, csak a duci ismerősöm párjáról írtam, a többi barátoméról nem.Nem Adoniszok közt élek, de alkeszt sem én, sem bármely alkatú barátom nem választ társnak, barátnak.Bár én nem vagyok kövér, kissé sértőnek érzem, amikor a túlsúlyos embereket úgy állítják be, hogy mindegy ki, csak valaki. Az értetlenségem leginkább nem a kérdésednek szól, vagy csak kevésbé annak, inkább néhány válaszolónak. Vagy te nem ismersz kevésbé előnyös külsejű embert, akinek normális párja van? Mert akkor én kérdem, hogy hol élsz?
10/13 A kérdező kommentje:
Ismerek ilyet természetesen, de a kérdés azért nem az a "Karcsú lányok bejönnek-e a dagadt férfiak" kategória volt - aminek tényleg semmi értelme, mert embere válogatja - hanem a saját megfigyeléseimen alapszik, egy érszrevétel. Abban van valami, hogy a túlsúlyos nőknek alacsonyabb - általában - az önbizalmuk, és a konzekvencia ezzel összefüggésben lehet(ne), de nem feltétlenül van ez mindig így... Ezért is tettem fel ezt a kérdést. Több olyan túlsúlyos nőt ismerek, aki alkoholistával van együtt, olyat is, aki ő maga is alkoholista, és van/volt egy, aki teljesen függőség és szermentes életet élt, mégis egy kétszeresen fűggővel volt együtt - szintén túlsúlyos (bár neki az önbizalma is kicsi volt) Köszönöm a hozzászólásod, várom a további válaszokat!
2013. febr. 14. 02:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!