Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teltkarcsú/molett,20-25 éves lányok: nektek milyen testalkatú férfiak tetszenek leginkább?
Nekem nagyon sok típus tetszik, de azért mostanában szűkült a kör :) több esetben tetszett a magasabb, sötéthajú, barnaszemű, körszakállat férfi. De előfordult, hogy világosabb hajú, alacsonyabb :)
Testalkatilag is sokféle tetszett már! Vékonytól a mackósabbig mindenféle. Sokban befolyásolja a személyige.
24L
Te is egy rendkívül intelligens ember lehetsz. Te biztosan tökéletes vagy, és ennek örülök, hogy van ilyen.
Csak hogy legyél tisztában vele, ez a teltkarcsú:
Gondolom anyád meg apád szuperul felnevelt. Gratulálok nekik!
A kis tökéletes világodban gondolom nincs egyetlen egy ember sem, aki nem deszka. Hol élsz, ahol nincs ilyen??
Attól, hogy neked az ilyen fogpiszkálók tetszenek, akiket felkap még az 5km/h szél is, meg oldalra fordulnak és eltűnnek mint a tisztasági betét, attól még nem kell le zsírdisznózni másokat. De gondolom, hiába beszélek, elvagy magadban. Intelligencia szinted is biztos magasan verdesi a plafont.
És bocsánat, hogy offoltam, és, hogy fiú létemre írtam ,de nem bírtam ki, hogy az ilyen gyökér embernek ne írjak valamit.
18/f
Na majd mikor 50-60 évesen akkora hasa lesz, hogy nem látja a pirinyó kukiját, majd akkor tegyen már föl magáról egy képet :DDDD
24L
Tudod, ismerek olyan sportolót, aki baleset miatt, pl. lábtörés, nem tudta folytatni, és elhízott.
Amilyen szemét életet élsz, biztos vagyok benne, hogy te is így fogsz járni.
:DD kitalálhattam volna amúgy, hogy sportoló vagy XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!