Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan érd el, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érd el, hogy a férfiak ne csak a havert lássák benned, hanem a vonzó nőt?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 08:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen szituációról van szó? Egy bizonyos pasiról vagy csak úgy általánosságba?
2012. ápr. 29. 08:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy általánosságban pl. ha megismerkedsz valakivel.
2012. ápr. 29. 08:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez olyan magától jön. Ha előre megbeszélt randiról van akkor úgyse csak haverkodni akar, de hát akkor csinibe vágja magát az ember. Vagy én mikor csak haverkodni akartam akkor csak olyan szimplán néztem nem olyan kacérkodósan, vagy nem incselkedősen beszéltem, hanem pusztán barátin..
2012. ápr. 29. 08:56
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem előre megbeszélt randiról van szó... az már egyértelmű lenne :)

Csak ismerkedés szintjén kérdezem...

2012. ápr. 29. 09:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Én sokat beszéltem már ilyenről fiú barátokkal, és ők azt mondták hogy nekik ritka a CSAK BARÁTZÓNÁS csaj, tehát ha abban is vagy, de az egyik bejön pl. és kicsíped magad, észre fogja venni... :) Csak nálunk lányoknál nehéz, sőt néha szinte lehetetlen a fiúknak átlépni a barátzónát, nekik nincs ennyi praktikájuk, mint nekünk nőknek :D
2012. ápr. 29. 09:43
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem egy szexi, nőies nőben a férfiak nem a havert látják elsősorban. Tehát a külső női jegyek hangsúlyozását javasolnám. Ezek szerintem: hosszú haj, alakot követő, nem kihívó nőies ruha, szoknya, magassarkú... minden nőnek más az erőssége, hangsúlyozza azt. Én a szoknya+magassarkú párosra esküszöm, mert azt tudom viselni és jók a lábaim. Más lehet jobban jár, ha dekoltázst villant, nekem ez sajnos nem erősségem. De e hidd el, számomra inkább probléma "haveri szinten" tartani a férfiak érdeklődését, mint fordítva.
2012. ápr. 29. 09:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha nincs barátnőm, akkor minden helyes lányt meg akarok...

Szerintem minden egészséges férfi így gondolkodik. Feldobhatsz közös programokat, de mindkettőtöknek jobb, ha a férfi kezdeményez.

2012. ápr. 29. 09:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát ez az... mi lenne ha megkérdezne már végre, hogy randizunk???

Nem marad más mint a kacérkodás vagy be jön vagy nem ;)))

2012. ápr. 29. 10:06
 9/9 anonim ***** válasza:

A férfiak alapból nem haverként tekintenek a nőkre, tehát ha nem olyan a helyzet és nem úgy viselkedsz vele mint egy haveroddal akkor kizárt hogy haverként tekint rád, amennyiben külsőleg jól nézel ki.

Ha csúnya vagy akkor max haverként kezelnek, ha csak nem találsz olyat aki meglátja benned a nőt.

Akkor tekint rád haverként ha nagyon régóta ismeritek egymást és szinte testvéri viszonyban vagytok. Vagy pl ha úgy ismert meg mint ez egyik barátjának a barátnője vagy a család egyik régi barátjának a lánya stb.

2012. ápr. 29. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!