Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerhetek meg okkultista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerhetek meg okkultista férfiakat? 18/L

Figyelt kérdés
Mindenki plázacicának néz(najóó nem) az öltözködésem miatt,mert néha felveszek egy szexibb cuccot(szinte csak feketét hordok),szolizok,és hosszú hajam van,de amúgy inkább olyan rendes lány kinézetem van,ezért nem vesznek észre az ilyenek?Mert tudom a külső nem minden,de azért árulkodik belső világunkról.

2012. ápr. 13. 20:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A parlamentben pl.
2012. ápr. 13. 20:20
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

Mindenki plázacicának néz(najóó nem)

idáig vettem komolyan a kérdést.

2012. ápr. 13. 20:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Az már nem az én problémám drága!:-)
2012. ápr. 13. 20:23
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
mér pont okkultista? tudod egyáltalán, hogy az okkultizmus mit jelent?...
2012. ápr. 13. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
hát én néha annak érzem magam kissé :D de leírhatnád pontosan mit értesz az okkultistán.
2012. ápr. 13. 21:09
 6/11 anonim ***** válasza:
44%

Én minden hétvégén hatalmas fekete mágia gyűlést tartunk a debrceni nagyerdőben, hatalmas szexorgiával zárunk minden egyes gyűlést

De sajnos csak férfiakat várunk!

2012. ápr. 13. 21:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy jön ide az okkultizmus és mit értesz alatta. A leírás pedig teljes képzavar. Ha kifejtenéd...
2012. ápr. 13. 21:42
 8/11 elektron ***** válasza:

Gondolom ugy erted, hogy olyan ferfit keresel, akinek fontosabb a belso, mint a kulso. Es itt a belson ertek mindent: lelek, szellem, en. Aki ezzel foglalkozik, ez irant erdeklodik olyat keresel?

De tenyleg jobb lenne, ha kifejtened, hogy miert keresel ilyen ferfit? Miert van ra szukseged? Pontosabb valaszokat kaphatsz.

2012. ápr. 14. 09:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Ő igen az utolsó válaszoló nagyon ügyesen megfogalmazta a lényeget.A félreértések elkerülése végett irtam ki magamrol pár dolgot.Amugy olyan embert keresek aki a természetfeletti dolgokkal foglalkozik,vagy érdekli őt,vagy a spiritualitással,asztrologiával törődik...
2012. ápr. 14. 14:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Tudod mi zavar?Először is nem teljesen jó értelemben használod az okkultista szót.

Másodszor is:az ilyenek hülyeségeket.Az asztrológia főleg.A spirituális dolgoknak van valami értelme,ugyanis ezek általában népi módszerek,és tapasztalat alapján hasznosak,csak a természetgyógyászati/ezoterikai magyarázat rossz valójában tudatlanul de a jó tudományos módszert használják néhol.

Azonban ha ilyen hülyeségekben hiszel akkor nézz BudapestTV-t aztán telefonálj be Tihanyi Tamáshoz hogy küldjön neked energiát.

Idióta.

2012. ápr. 14. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!