Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerhetek meg jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerhetek meg jobban egy fiút? 14L

Figyelt kérdés

Egy hete vett fel msn-re, ma összefutottunk és beszéltünk egy 20 percet. Mondta, hogy találkozhatnánk újra. Bátyám ismeri, és jóba vannak. Kérdeztem a fiúról, és azt mondta, hogy rendes srác, meg mint észrevettem, már beszéltek rólam. :D

De nem szeretném, hogy beleessek, és aztán derüljön ki róla valami rossz dolog, előbb be szeretnék bizonyosodni róla, hogy rendes srác valóban, aki nem fog velem játszani. Hogyan ismerjem meg jobban?

2010. nov. 23. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj el a randira.

Tudod mi a szép a szerelemben? Hogy nem lehetsz benne biztos, kibe esel bele!

Engem speciel egyáltalán nem érdekelt semmi más, mikor szerelmes lettem barátnőmbe, mint az hogy SZERETEM.

2010. nov. 23. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Háttőizé.

Legjobb a személyes bszélgetés, mert túl hosszú ideig nem tud "hantázni", mert egyszercsak ellentmondásba kerül önmagával úgyis.

Aztán ott vannak a közösségi oldalak. Manapság már a rendőröktől a munkaadókif mindenki "lecsekkolja" ott, akit elér.

Vannak aztán a közös ismrősök, később a saját családtagjai is.

Amúgy hasznos lehet még az ösztönös női megérzés is. Ez már igen fiatal korban "kifejlődik". :-)

2010. nov. 23. 22:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :) Hát igen sajnos, a szerelem egy zsákbamacska. :D Fészbukon ahogy látom képeken, egyiken se ölelgeti a lányokat, vagy valami, nagyon aranyos srácnak tűnik. :)

Nah majd meglátom :D

2010. nov. 24. 17:58
 4/4 A kérdező kommentje:
eredmény: Egy hónap múlva összejöttünk, és már fél éve járunk! :) ♥ telitalálat volt
2011. jún. 25. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!