Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol ismerhetek meg egy normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerhetek meg egy normális férfit?

Figyelt kérdés

Nem szeretek inni és bulizni sem. Nekem inkább a tanulás a szórakozás az első. (19/L)

Neten nem szeretnék próbálkozni, azt nem érzem túl jó megoldásnak.

Hol lapulnak a normális srácok? merre érdemes keresgélni? Mert a 30 alattiak nagy többsége bulikban ismerkedik, de ha én ott nem szeretnék. Baráti társaság is kicsi! Aki tud valami épkézláb és normális ötletet adni, annak előre is köszönöm!

(vidéki kisvárosban élek!)

2011. jún. 9. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
hát biztos nem itt
2011. jún. 9. 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:
És hol rakták le azt a vidéki kisvárost? ;)
2011. jún. 9. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Látod, ez az érdekes, hogy ti sem tudjátok a választ, és mi sem tudjuk. Ha szerencsénk van, akkor egyszer majd egymásba botlunk valahol, de az is lehet, hogy még 50 évesen is ide írogatjuk majd ki az efféle kérdéseket...
2011. jún. 9. 21:41
 4/7 Argloss ***** válasza:

Ha kicsi a baráti társaság, nem jársz bulizni, nem nagyon mozdulsz ki és neten sem akarsz ismerkedni, akkor nem túl jók a kilátásaid. Nyilván nem az ágyad alatt lapulnak a normális srácok, szóval ismerkedj az iskolában.

Főiskolán, egyetemen elég sokan szoktak lenni. Tökéleteset nyilván tudod, hogy nem fogsz találni, de ha együtt vagy valakivel akkor majd összecsiszolódtok...

2011. jún. 9. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
internet! hülyén hangzik de manapság az interneten ismerkedik meg az emberek 70%-a amiből később párkapcsolat is lesz
2011. jún. 9. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én azt hallottam, hogy a mai világban még mindig a társkereső oldalak a legjobbak ilyen szempontból, amúgy meg elég nehéz kulturált körülmények között ismerkedni. Max. még marad a suli, a munkahely (kivéve ha mondjuk temetkezési vállalkozó vagy hivatásos börtöntöltelék az illető, ott viszonylag kevés a lehetőség). Neked ott a suli, nézz szét a környezetedben, hátha megtetszik valaki. Vagy mondjuk járj klubokba, irodalmi estekre, szakkörökre, más ötletem hirtelen nincs.
2011. jún. 9. 22:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a társkereső sz@rt sem ér, mint ahogy az egész netes ismerkedés sem....Nem csak buliban lehet ismerkedni,lehet kiránduláson, színházban, múzeumban, koncerten és egy csomó egyéb helyen...Sok rendes srác van amúgy, csak valahogy a lányok nem veszik észre őket, mikor ott vannak az orruk előtt, mert esetleg nem trendiek vagy valamelyik (többnyire külső) tulajdonságaik nem felelnek meg a sokszor irreális elvárásoknak...

2011. jún. 10. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!