Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerhetek meg egy pasit közelebbről, akit alig ismerek, úgy, hogy ne tűnjön nyomulásnak?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nagyon megtetszett, bár nem nagyon ismerem, csak látásból. Meg szeretném ismerni közelebbről, de úgy, hogy az ne tűnjön nyomulásnak!!! Már észrevettem, hogy figyel engem, de nem vagyok biztos benne, hogy én is bejövök neki, mi van ha csak úgy odanéz!!!! Help!!!!2010. dec. 29. 08:49
1/10 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy van-e nála PZS, mert neked elfogyott.
2/10 A kérdező kommentje:
Végül is... :)
2010. dec. 29. 09:12
3/10 anonim válasza:
a pzs jó ötlet :) vagy például ilyen mindennapi dolgokkal mint az első mondta :) próbálj meg a közelében lenni többször, de ne túl sokszor mert azt már lehet hogy "nyomulásnak" veszi :)de azért ne tedd a fejed :D ha éppen alkalom adtán együtt vagytok, próbálj vele beszélgetést kezdeményezni, szerintem ilyenkor még a legjobb ha általános témákról, aztán majd lesz valami :) remélem segítettem valamit.
4/10 anonim válasza:
Mitől tünne szerinted nyomulásnak és az miért lenne baj?
5/10 A kérdező kommentje:
Hát, ha nyomulásnak venne valamit, attól félek, hogy többé rám se nézne, és nem tudom, hogy szereti-e ha egy lány kezdeményezni próbál, de nem vagyok az a típus.
2010. dec. 29. 11:06
6/10 anonim válasza:
hát egy lányról már ránézésre észre lehet venni hogy normális vagy egy ribanc úgyhogy ez már rajta múlik de ha néz biztos azért mert bejössz neki
8/10 anonim válasza:
nem tudom miért gondoljátok, hogy rosszul venné egy fiú is ha rányomul egy lány.
9/10 anonim válasza:
Szerintem is menj oda hozzá valami kis hülye indokkal!!
10/10 A kérdező kommentje:
Ok! Egy próbát megér!!! :D köszi!!!
2010. dec. 29. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!