Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Randiznátok egy ekkora lánnyal?
Elég kicsi vagyok, meg nem is vékony.. :(
153cm 54kg :/ 16L
első:
hú, hát nem tudom, ki még ilyen mint én, de akkor úgy leírom nagyjából :) picit husisabb a combom, úszógumi tájban vannak gondok, (:D) magyarul van hasim. de ezt ellensúlyozza a 75B-s mellméret, egy kicsi lányon ez valahogy nagyobbnak mutat, nemtudom,:D a popóm szerintem normál méretű, egyesek szerint formás, ezt az egyet még én is így gondolom :) valamint tipikusan olyan babaarcom van, simán fiatalabbnak nézek ki, szerintem.
elég részletes? :)
Elsösorban nem a suly szamit. Lattam mar nagyon helyes "zömökebb" lanyt, aki abszolut nem volt duci, inkabb izmos, de minden a helyen volt. Fontosabb, hogy legyen meg az un. "homokora" alak. Ha hasad vekonyabb a valladnal es csipödnel, akkor mar nem akkora a gond.
Amugy, valoszinüleg nöni fogsz meg. Az en baratnöm is majdnem annyi kg, mint te... es 175 magas.
Látásból ismerek egy hasonló paraméterekkel rendelkező lányt és bizony eléggé szemrevaló. :)
Szóval nincs miért aggódnod, rendben van ez az alak, alighanem utánad is utánadfordulnék ;)
öö, nem csak az alak számit, bocsi:D
16/F
Persze hogyne. Az ilyen magaságúak a favorit, mert simán álva is letudnak sz.pni, és nem tudnak avval a dumával fárasztani, hogy letérdelni megalázó. :):)
Am hidd el ha adsz magadra, akkor tényleg csinos lehetsz, és minden korodbeli fiú jókat fog recskázni, miközben Rólad fantáziál, és talán majd az egyik le is fekszik veled. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!