Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 25 év feletti férfiak randiznátok egy lánnyal az alábbi esetben?
Én is 25 vagyok és keresgélem a párom több-kevesebb sikerrel.A legtöbb ismerkedés elég rövidtávú hamar felszínre kerülnek a problémák és ellentétek.
Nem vagyok az egyéjszakás kalandok híve,így ezek az ismerkedések is szex nélkül végződnek,de...
Nem akarok csak keresgélni,néha jól esik összebújni valakivel,és ezt is teszem.
Szóval randizok,kersem az "igazit"-bármit is jelentsen- és közben van egy "kapcsolatom",akivel kölcsönösen boldoggá tesszük egymást,ha arra vágyunk.
Ez a szemetekben elítélendő?
Randiznátok velem,vagy komolyan vennétek így egyáltalán?
Sok negatív visszajelzést kaptam,de még most se vagyok képes elhinni,hogy kevesebbre becsüljetek valakit,aki így él,mint azt,aki fűvel-fával lefekszik!
Szóval?
Előre is köszi az ÉRTELMES válaszokat!!!
Az ismerkedés mióta hülyítés?
De azért köszi.
(17 vagyok nem 25,de remélem nem baj hogy véleményt mondok)
Szerintem ez nembaj,ha csaj lennék ( XD )nem ítélnélek el ezért,de mondjuk ezt nem mondanám el (a helyedben) a 'kiszemelt' csajnak az elején,csak miután megismeritek egymást,mert utána ha megértő,meg szeret akkor megérti,h szükséged volt erre...
bocsi az off.ért,de mivan azzal a "kapcsolattal" amit említettél?nem illetek össze? csak külsőre?
Szerintem teljesen normális, amit csinálsz, csak úgy csináld, hogy ez a fiú, akivel időnként együtt vagytok, tudja, hogy csak ilyen lazára kell.
Ha ő is így gondolja, nyugodtan randizz, persze!
Ha megtalálod a nagy ő-t, a hozzádillőt, akkor úgyis vége lesz ennek a kapcsolatnak, és azt nem is kell a másik fiúnak említeni. L.25
Most az a kérdés valójában hogy randiznánk-e veled ha tudnánk hogy van egy állandó szexpartnered?
Ha tetszel akkor miért ne? De a cél nem csak a meghódításod lenne ilyen esetben, hanem az is hogy ne szexelj mással.
Fordítsd meg:
Megtetszik valaki akit el is hívsz randizni...megtudod hogy van egy állandó szexpartnere. Nem lennél féltékeny?
Nem akasztana ki?
Nekem lefordítva annyit jelentene amit mondasz: okés próbáljuk meg, járjunk, de én elmegyek szexelni másvalakivel, vagyis osztoznod kell rajtam vele...persze őt nem úgy szeretem, csak mikor ingerem van akkor szexelünk.
Az nem elítélendő ha van szexpartnered. Az elítélendő ha kapcsolatod van és az mellett van szexpartnered.
Vagy ha járni akarsz valakivel de mellette szexuális viszonyt akarsz folytatni mással is. Magyarul hülyítenéd a srácot aki randira hívna.
JAKOMO 25F
Soha nem csaptam be senkit és soha nem tartottam háremet magam körül.
Én a pasik két kategóriáját ismerem.
Az 1.,aki az első randi előtt gondolatban már 3szor megd@gott,és a 2.,akinek idő kell,nem akarja siettetni a dolgokat,hetente egy találkozás elég neki,persze komolyan gondolkozik és elvárja,hogy a másik fél is szűzi életet éljen!
Soha nem szaladtam el randiról,hogy jajjistenem,de helyes ez a srác,de játszom előtte a szűzkislányt és a "jóbarátom" kezei közé omlok inkább.
a "rosszal" is érezheti jól magát az ember, ameddig az igazira vár.:D
nekem is volt már ilyen kapcsolatom. megbeszéltük, hogy csak addig hozzuk egymás hormonháztartását egyensúlyba, ameddig valamelyikünk nem találja meg a párját. és nem is volt ezzel gond.
egy fontos dolog van: ne játsz más érzelmeivel.
különben meg nem értem, hogy az "új" ismeretséged honnan tudná meg, hogy neked van egy ilyen kapcsolatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!