Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak/Nők! Pasik/Csajok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/Nők! Pasik/Csajok! Kislányok/Kisfiúk! Ezekre tudtok válaszolni? (többi lennt)

Figyelt kérdés
Hogyan hóditotok? Mik a módszereitek,amivel elcsábítotok valakit? Mi az amit nagyon becsültök ismerkedés alatt a másikban? Mit véltek fontos emberi tulajdonságnak? pls. nemet és kort irjatok :)

2012. ápr. 17. 01:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

1 kérdésre válaszlok csak: Én nem szoktam csábítani, nem szeretem ha ezt a psik elvárják alapjáraton nem vagyok flörtölös...inkább csak beszélgetni szeretek jókat

tök béna szerintem az olyan pasi, aki arra vár hogy levadássza őket egy nő..stb

24/L

2012. ápr. 17. 01:17
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

Bulizni már jó ideje nem járok, így nem ott szoktam csábítani. Meg ez a szó már nem is igazán illik rám. Egyetemen közösségi életet élek, és hosszabb projekteknél mikor együtt dolgozok néhány emberrel, akkor lehetőségem van megismerni őket, és viszont. Ha valakit megkedvelek/megszeretek és úgy érzem többet akarok, akkor több figyelmet fordítok rá, flörtölök vele és szép lassan "meghódítom".. vagy ő csábít el engem. Valahogy így. :) Igazából szeretem ha a másik figyelmes, mindig meg tud nevettetni, és motivált, van életcélja. Nálam első körben ezek a legfontosabb dolgok..ezek miatt csábulok el, és jutok el addig, hogy flörtöljek és meg akarjam szerezni..

Aztán persze még fontos számomra a határozottság és a kalandvágy, és még sok más ehhez hasonló, de amilyen körökben mozgok, ott ez mind mind általános.

22N

2012. ápr. 17. 01:22
 3/11 anonim ***** válasza:
33%

nekem BMW-m van...

28/F

2012. ápr. 17. 01:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem hódítok, de idáig akiket megkérdeztem, hogy mi az amivel "megfogtam" őket, mind azt mondták, hogy a mosolyommal.

Nincs módszerem. Vagy kialakul valami nem. Mindkét félnek nyitottnak kell lennie, akkor működik a dolog.

Amit becsülök a másikban: jellemesség, becsület, őszinteség. Fontos, hogy a kiszemelt egy ilyen nyakatekert Barátok Közt díjas életben is egyenesen, gerincesen tartsa magát, és igenis ő legyen férfi, aki kiáll magáért és a számára fontos dolgokért.

22/L

2012. ápr. 17. 01:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :) Eddig azt szűrtem le,hogy kiment a divatből a "csábítás" hagyomána? Amit sokszor tapasztaltam fiatalabb korosztálynak,az íncselkeséd és ilyen apróságokra gondolok :) De ez magában véve nagyon jó is :)
2012. ápr. 17. 01:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hódítás: nehezen kezdeményezek, ezért a közelében vagyok, nagyon szépen és kedvesen nézek rá, állandóan beszélgetek vagy írok neki emaileket. Kreálok valami ürügyet, hogy foglalkozzon velem. Nem problémát, hanem valami kis apróságot. Ha még ezek után sem kapcsol, mert ilyen is van, akkor nyíltan megmondom.

Amit becsülök: ha van "lelke", szívesen beszélget. Ha tud örülni apró dolgoknak, ha van értelmes érdeklődési területe. Férfiban nagyon kedvelem a rendszerezett embert. Nagyon megfog, ha nem sablonos szövegeket mond, ha igényes a szókincse, de nem erőlteti, hanem alapból ilyen.

Fontos emberi tulajdonság: ha nem kiábrándult, nem csalódott, ha van benne kitartás, ha segítőkész - mindez együtt.

24/L

2012. ápr. 17. 01:35
 7/11 anonim ***** válasza:

1.manipulatív dumával/vagy full őszinteséggel,határozott fellépéssel.

2.már írtam,lásd első pont.

3.a kívánatos,ápolt testét és ha ő is ugyanúgy érdeklődik felém,mint én felé.

4.ha nem játszmázik túl sokat.

30/F

2012. ápr. 17. 01:37
 8/11 anonim ***** válasza:

úgy veszem észre a kérdezőnél kiesett néhány év...

böriben voltál fater?

...most lebuktál viszkis! :D

2012. ápr. 17. 01:45
 9/11 A kérdező kommentje:
Áááh nemnem,csak nemistudom,nemsokat jártam el bulizni! Élettársi kapcsolat,meló,meg ilyenek végett..azt akk még kb. 3 éve,olyanszinten mentek ezek a tevékenységek,hogy a pofám leszakadt sokszor :)
2012. ápr. 17. 04:45
 10/11 anonim ***** válasza:

1, nem vagyok kapcsolatfüggő, szóval nem szoktam "csábítani"

2, vagy megvan a közös hang a másikkal, vagy nincs

3, vagy megvan az érdeklődés mind 2 fél részéről vagy nincs.

Inkább a kínálkozó utamba sodródó lehetőségeket használóm ki.

2012. ápr. 17. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!