A kisfiúk, vagy a kislányok "rosszabbak"?
Szerintem sem nem függő. Most hogy nekünk mindkettő van, és igazán nem szerettem mikor beskatulyázták a gyerekeket, hogy a fiúk így lányok úgy, mégis nálunk is bejött sok dolog. Egyébként a fiunk sokkal nyugisabb természetű, mint a lányunk. Ugyanakkor aktivabb. Ez most ütheti egymást irok pl.-t. Kisfiunk boldogan kel mindig mosolyogva lassan normálisan, kislánykánt egyből akar hirtelen kel, egyből kezdi a dirigálást.(kezdené)
Lányunk harciassabb tud lenni viszont a fiunk mindent tudni akar, piszkál. Lányunk nyugisan tud asztali játékokat sokáig, fiunk ilyenkor piszkál, matat.
Szóval emiatt ne félj, nagyon vegyes gondolatok tudom, de ne kategorizálj, és lehet úgymond jobb, vagy nyugisabb egy kisfiú is.
Szia!
Nekem is 2 fiam van,és sajnos nem csak nevelés kérdése,a bátyus 7 éves,és az ovistársak hatása nagyon meglátszik rajta.Az én 3 éves nyugodt természetű gyerekemből,egy 7 éves visszabeszélő,senkire sem hallgató fiúcska lett.
Szerencsére 2 hónapja nem voltunk még az ovi közelében sem,és már nem is megyünk,mert jövő héten kezdődik a suli,így a rossz hatás talán elmúlik,mert egyik ovistárssal sem fog együtt tanulni(persze jönnek majd újabb hülyeségek a suliban).
A barátnőmnek 3 lánya van,az első nyugodt,a 2.szintén 7 éves,ő rettenet eleven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!