Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti járnátok teltkarcsú lánnyal?
Ha valami megfog benne, mindenképp.
20/F
Azért ez elég tág fogalom. Nekem például azt jelenti, hogy nem deszka, hanem inkább a "faros-bögyös" kategória, de messze nem molett, így még szép, hogy tetszik. Például, nekem nem annyira jönnek be a vékony lányok, de még kevésbé a nagy hasúak...
Amúgy szerintem a "teltkarcsú" kifejezés hallatán a legtöbben arra asszociálnak, hogy a lány pont annyira telt, hogy még szép legyen, de nem duci, így a definíció magában foglalja azt, hogy a fiúk többsége járna egy ilyen lánnyal (kivéve azokat, akiknek a kifejezetten vékony/sportos csajok jönnek be).
Csak az a bökkenő, hogy ha egy adott lány "teltkarcsúnak" hiszi magát, az nem jelenti azt, hogy a fiúk is így gondolják, mert lehet, hogy a lány náluk már inkább a "dagadt" kategóriába esik bele.
Márpedig, ha egy lány "teltkarcsúnak" hiszi magát, akkor lehet, hogy már túl van azon a bizonyos határon, remélem érted, hogy hova akarok kilyukadni.
(Amúgy ha arra vagy kíváncsi, hogy mit gondolnak az alakodról, akkor inkább egy képet tegyél fel és viseld el a kritikát, mert így csak egy álomvilágba ringatod magad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!