Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Focista, vagy biciklis srác kéne? (bővebben kifejtve lent. )
Leginkább a 17-20éves lányok véleményére lennék kíváncsi :)
A kérdés az, hogy ki tetszik inkább, egy "focista" aki lejár valahova délutánonként és kergeti a labdát ...
Vagy pl.: egy bringás srác aki versenyszerűen bringázik országúti kategóriában, (hogyha nem ugrik be említhetek pár nagy nevet: Lance Armstrong, Eddy Merx, Francesco Moser ,ők a tour de france-on, giro d\'italia-n, stb értelek nem egy első helyet...) és Ob szintű versenyekre jár és egész jó eredményeket ér el ?
főleg egyiket se!
bár inkább a focistát az elmondásos alapján ő nem veszi annyira komolyan mint a biciklis!
tehát ha csak lemegy és kergeti a labdát akkor van ideje a bnőjére is ami fontos ha a a focista is ilyen komoly szinten játszik akkor én egyiket se!
bocs de nem akarok a sport után csak a 2. lenni a srác életébe!
egy lány
én egyiket sem:D
én a vagány srácokat szeretem, a biciklis nemaz, a focista meg metroszexuális:D meg agyatlanis 90%-a. réáadásul magyarországon már égő focistának lenni, omlik a lé a zsebükbe, de eredmény meg sehol.
Focista sokkal jobb, főleg ha valami klubban focizik mert sok pénze van. :-)
A biciklisták meg gizdák, gusztustalan testük van.
Hát nálam abszolúte nem ettől függ,hogy akarok e vele lenni vagy sem.
Ha nagyon muszáj választani,akkor inkább focista...DE csak azért mert a cangázás a megtermékenyítő képességet csökkentiXD
A cangásoknak tényleg jó a popsijuk :P
De amúgy foci fan vagyok, barátom focizik, alapba szeretem a focistákat, érdekel, stb.. nem részletezem. Szóval a focisták nyertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!