Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit tennétek? Bővebben lent kifejtve
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit már majdnem 2 éve ismerek, messze lakunk egymástól. Elég kicsapongó egyetemista életet él, dehát most fiatal. Beleszerettem. Sokat beszélgettünk kezdetben (taliztunk is többször), aztán egyre kevesebbszer keresett, végül nem. Aztán elkezdett bunkózni (nem válaszolt, vagy tiltott, ilyenek...) Szerintetek ez mitől van? Tök jól el tudtunk anno beszélgetni. Amúgy tudja, hogy szeretem, válasza, ő annyira nem szerelmes belém, de tiltani sem akart. Már túl vagyok rajta, de mint embert nem akarom elveszteni, fontos nekem. Mit lehet tenni? Tudom, hogy hülye vagyok, de ez van.:S Miért bunkózik szinte mindig,amikor írok neki?:S2010. okt. 12. 13:18
1/6 anonim válasza:
Mert az agyára mész a túlzott nyomulással. Találkoztatok, nem jöttél be neki, de nem meri megmondani, hogy nehogy megbántson. Arra vár, hogy észrevedd azokból a bizonyos "jelekből", amire ti nők annyira büszkék vagytok. Mondjuk ezek a jelek az én szememet is kiverik, nem értem, hogy miért nem veszed észre őket.
2/6 anonim válasza:
Valószínű sunázni akart... csak hát nem jött be neki és most bemorcizott...
Viszont ha lefeküdtél vele, akkor meg azért.
Az is lehet, h túlságosan nyomulsz/nyomultál és ráunt...
Túl kevés az infó, hogy ebben többet lehessen segíteni.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egyébként nem feküdtem le vele. A bunkózással még jobban megbánt, szóval akár őszintén meg is mondhatná. Megmondtam neki, h pusztán csak barátok legyünk, és így is közeledtem/közeledek fele. De folyamatos bunkózás a válasz.:S Nem lehet, hogy ennek vmi más oka is van?
2010. okt. 12. 13:47
4/6 anonim válasza:
De, az hogy hagyod neki :)
Szarj a fejére, aztán vagy keres vagy nem. Ez már úgysem rajtad múlik, mert mint látod egyáltalán nem érdekled. Két lehetőséged van: tovább zaklatod, és megutáltatod magad vele (ennél is jobban), vagy nem foglalkozol vele, és talán majd keres.
Hány éves vagy amúgy?
6/6 A kérdező kommentje:
21 éves
2010. okt. 12. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!