Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent egy pasinál? (lent kifejtve)
Régóta tetszik egy srác, pontosabban eddig még sosem voltam ennyire szerelmes senkibe. Msn-en szoktam vele beszélgetni, többször találkoztunk élőben (elég messze lakunk egymástól).
Néha kedves, néha kevésbé. Mikor már úgy érzem, "na jó, most feladom, és kiszeretek belőle, ő tuti akkor keres". Sejti szerintem, hogy szeretem. Pár napja ezt konkrétan (egy buli után, ahol ő nem volt egyébként) megírtam neki sms-ben, hogy nagyon hiányzik, és hogy szeretem, persze körülírva, de totál levágós volt. Nem kaptam semmilyen választ, se sms-t, se msn-en nem írt rám, holott ő is fennt volt. Mért csinálja ezt? Illetve, ha nem akar semmit, akkor mért keres? (mindig jól tud időzíteni:S, mikor már múlna az érzés) Mit tegyek? Keressem, kérdezzek rá, vagy hagyjam, hogy ez lecsengjen?
22/L (ő is annyi idős, mint én)
Keresd meg, beszéld meg vele!
Bár ez eléggé úgy tűnik, mintha nem kellenél neki, azért ha ügyes vagy megszerezheted magadnak. Lehet,hogy ő mint barát gondolt rád eddig, de ha megbeszéled vele, találkoztok, akkor elképzelhető, hogy megváltoznak az érzései.
amúgy csak megjegyzésként:
számtalan példa azt a tézist igazolja, hogy a kapcsolatfüggőségben szenvedő emberek akár online is nagyon hamar beleszeretnek emberekbe, egyfajta lehetőséget látva bennük magányos állapotuk megváltoztatására.
Csak gondolkodj el ezen!
figy :D ami nektek tuti le esős az nekünk nem :D vagy is inkább mi jobban szeretjük ha kerek perec a SZEMÜNKBE mondják hogy mi van :) pl 1 példa: ha mi azt mondjuk hogy tetszik 1 csaj akkor a csaj el megy esküvőt tervezni :D
míg a pasinak: szimplán föl áll a farka XD nálunk a tetszik: jól néz ki és össze illenek a nemi szerveink csajoknál: szerelmeeeeeeeeees
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!