Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért nem kellek a csajoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem kellek a csajoknak, mert alacsony vagyok és sovány meg ronda, ha magas, jóképű lennék meg lenne csajom, ha akarnám sem tudnám levakarni magamról őket, ez igaz?

Figyelt kérdés
Inkább fiúk válaszát várom, a lányok úgyis csak ferdítenek az igazságon.
2013. febr. 10. 13:51
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

39-es "IQ bajnok!"

te zsigerből kimondod h amit én (és mások is) tapasztaltam az 1szerűen nem igaz.... no comment.

a tények makacs dolgok, hiába nem tetszenek.

én nem kárhoztatom a nőket, csak ne hazudjanak. vállalják fel mit miért tesznek, ne ködösítsenek, csúsztassanak. a valóság úgyis leleplez mindent.

2013. febr. 12. 07:47
 42/45 anonim ***** válasza:

Te azokból a nőkből vonsz le általános következtetést, akikkel te találkoztál. Nem találkoztál minden nővel, úgyhogy eleve nem lehet bizonyított, hogy minden nő ilyen. Attól, hogy odaírod, hogy bizonyítható, attól még nem lesz az. Ha így működne, Matolcsy már rég megduplázta volna a GDP-t.

Ezzel szemben tény az, hogy feladtad és inkább a nőket szapulod általánosságban, minthogy keresgélj tovább. És ez szerintünk, nők szerint szánalmas.

Most én is kezdjek el nyüsszögni, mert a pasiknak csak a vékony, műkörmös, szolizott cicababák kellenek, én meg nagyon nem ilyen vagyok? Nem fogok, mert marhára nem az én stílusom. Ráadásul tudom, hogy a pasik nem ilyen egyszerűek. Hidd el, hogy a nők sem.

25/N

2013. febr. 12. 08:37
 43/45 anonim ***** válasza:

"Nem találkoztál minden nővel, úgyhogy eleve nem lehet bizonyított, hogy minden nő ilyen."

hány milliárd nővel kell találkozom, h "úgy legyen" ahogy mondod? ez az érved röhejes.

"Attól, hogy odaírod, hogy bizonyítható, attól még nem lesz az."

valóban. a tény nem azért az mert azt írtam. hanem mert mindenki számára objektíven megfigyelhető. (1 bizonyos külső szint alatt) ha 1 pasi visszautasít akármilyen (még ha jól hangzó, bíztató) dumával , és CSAK ezt kapod mindenkitől, alternatíva nélkül akkor ugyanerre a következtetésre jutsz.

"minthogy keresgélj tovább."

meddig? te mennyi pofont, csalódást bírsz ki? ember vagyok, ha ez nektek nem is tűnik fel, vannak érzelmeim, lelkem....

2013. febr. 12. 10:17
 44/45 anonim ***** válasza:

Az érvem teljesen logikus: ha azt írod, hogy mindegyik nő, akkor elvárom, hogy az tényleg mindegyik legyen. Máskülönben ne írd ezt.

Objektíven csak az figyelhető meg, hogy egy cseppet sem vagy férfias, csak nyüsszögsz, ez pedig érthetően nem szimpatikus sem nekem, sem más lánynak.

Elég sok pofont, csalódást kaptam már én is, köszönöm. De veled ellentétben tisztában vagyok vele, hogy az önsajnálat semmit nem segít.

25/N

2013. febr. 12. 12:11
 45/45 anonim ***** válasza:
tudom. az önsajnálat rossz irány. a dolgon való rágódás pedig még lejjebb viszi az embert lelkileg.
2013. febr. 12. 12:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!