Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért nem kellek a csajoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem kellek a csajoknak, mert alacsony vagyok és sovány meg ronda, ha magas, jóképű lennék meg lenne csajom, ha akarnám sem tudnám levakarni magamról őket, ez igaz?

Figyelt kérdés
Inkább fiúk válaszát várom, a lányok úgyis csak ferdítenek az igazságon.
2013. febr. 10. 13:51
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
2013. febr. 10. 14:56
 22/45 anonim ***** válasza:
36%
Tanulság: ha sztár vagy, ronda pasiként is lehet jó csajod! Ha sztár vagy.
2013. febr. 10. 15:09
 23/45 anonim ***** válasza:
52%
nem csak akkor, de látom ez már nem jutott el a sekélyes agyadig.
2013. febr. 10. 15:11
 24/45 anonim ***** válasza:
36%
Én is szeretlek :) A cikkben említett férfiak pedig mind sztárok, színészek, zenészek.
2013. febr. 10. 15:18
 25/45 anonim ***** válasza:
Azért ha valakinek egy velvet-cikk megváltoztatja az életét, az szóljon már, hadd lőjem főbe magam.
2013. febr. 10. 15:18
 26/45 anonim ***** válasza:
Próbálkozz ronda lányoknál:)
2013. febr. 10. 15:19
 27/45 anonim ***** válasza:

ÉN nő vagyok, de szerintem is az jött le a cikkből, hogy ha sztár vagy és ronda, attól még lehet jó nőd.

És ha Arthur Miller valakinél nem sztár, akkor az egy idióta.

2013. febr. 10. 15:26
 28/45 anonim ***** válasza:
42%
#26 Ronda és alacsony pasi a ronda és alacsony lányoknak se kell.
2013. febr. 10. 15:28
 29/45 anonim ***** válasza:

Nem értem mi a baj a forrással...

Hiszen olyan blogokra is szoktak itt alapozni, amiknek az írójáról semmi infó, csak épp egy másik nézőpontból. Ez ugyanannyira hiteles.

És miért sztárokról szól a cikk?

Mert ha azt írták volna, hogy K. Marcsa szép nő, szerelmes B. Pistába, aki viszont bűn ronda, nem lenne hírértéke, nem növelné a kattintás számot, mert senkinek sincs fogalma kik ezek az emberek.

Megírtuk jópáran, hogy ez az egész úgy hülyeség, ahogy van, de csak le vagyunk hazugozva, meg ilyenek...

Ezek viszont élő példák. Ezek az emberek nem a pénz miatt vannak együtt. Beyoncé-nak pl van elég, mivel felépített egy egész birodalmat önerőből, nem hiszem, hogy csak azért jött össze Jay-Z-vel, mert milyen gazdag..

2013. febr. 10. 15:29
 30/45 anonim ***** válasza:
Élő példák, csak épp semmit sem érnek. A sztárvilágban nagyon ritka az őszinte szerelem, a legtöbb kapcsolat csak érdekből jön létre, h legyen miről írniuk a szennylapoknak.
2013. febr. 10. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!