Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem kellek a csajoknak, mert alacsony vagyok és sovány meg ronda, ha magas, jóképű lennék meg lenne csajom, ha akarnám sem tudnám levakarni magamról őket, ez igaz?
ÉN nő vagyok, de szerintem is az jött le a cikkből, hogy ha sztár vagy és ronda, attól még lehet jó nőd.
És ha Arthur Miller valakinél nem sztár, akkor az egy idióta.
Nem értem mi a baj a forrással...
Hiszen olyan blogokra is szoktak itt alapozni, amiknek az írójáról semmi infó, csak épp egy másik nézőpontból. Ez ugyanannyira hiteles.
És miért sztárokról szól a cikk?
Mert ha azt írták volna, hogy K. Marcsa szép nő, szerelmes B. Pistába, aki viszont bűn ronda, nem lenne hírértéke, nem növelné a kattintás számot, mert senkinek sincs fogalma kik ezek az emberek.
Megírtuk jópáran, hogy ez az egész úgy hülyeség, ahogy van, de csak le vagyunk hazugozva, meg ilyenek...
Ezek viszont élő példák. Ezek az emberek nem a pénz miatt vannak együtt. Beyoncé-nak pl van elég, mivel felépített egy egész birodalmat önerőből, nem hiszem, hogy csak azért jött össze Jay-Z-vel, mert milyen gazdag..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!