Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem kellek a csajoknak, mert alacsony vagyok és sovány meg ronda, ha magas, jóképű lennék meg lenne csajom, ha akarnám sem tudnám levakarni magamról őket, ez igaz?
Azt értsétek meg, hogy a szerelem, meg a spontán szexuális vonzalom két külön kategória.
A "csajozáshoz" tényleg a kinézet, illetve az adott helyen érzékelhető szociális státusz a legfontosabb, mert a nők is ösztönszerűen a legéletképesebb, legegészségesebb férfihoz vonzódnak legjobban. Ezért az embernek ilyenre inkább a saját "kategóriájában" van esélye (persze piával lehet azért befolyásolni a dolgokat).
A szerelem az más. Az rácáfol az evolúciós beidegződésekre, és olyan emberek között is kialakulhat, akik szépség és a szörnyeteg. De ehhez valóban meg kell ismerniük egymást, valóban egymásra kell hangolódniuk. És ez nem néhány randi alatt történik. Ehhez közös élmények kellenek, hogy két ember azonos amplitúdón kezdjen rezegni. De ez nem úgy indul, hogy ráírok fészen, hgy "szia van kedved ismerkedni?".. Ezt tényleg az élet hozza.
tök igazad van, ugyanígy vélekedek a noname bloggerekről és véleményükről.
kivéve, akit linkeltem, őt ismerem személyesen is.
1 a lényeg. hiába fossák a nők az eszetlen dumáikat, a lényeg (tetteik világosan bizonyítják), hogyha nem vagy jóképű és magas (de min. jóképű) akkor kalap kabát.
persze vannak olyan visszautasító mondatok, amiket a butább rondák még pozitívnak is gondolnak.
én az okosabb rondák közé tartozom, akik átlátnak a nők hazugságain, de mivel R.- vagyok, nekem is kalap kabát.
tipikus női ferdítés:
1 - szerencsés lesz az a lány aki a párod/feleséged lehet/lesz
2 - bár nem jössz be, de biztos megtalálod a párod te is (ne add fel, próbálozz stb...)
mind 2 hazugság!!!!! (bizonyíthatóan)
Igazad van, te okosabb vagy, mert szintén zsigerből kimondod általánosítva, hogy kivétel nélkül minden nő pénzhajhász és különben is csak a külsőre megy.
Igazi IQ bajnok lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!