Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért nem kellek a csajoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem kellek a csajoknak, mert alacsony vagyok és sovány meg ronda, ha magas, jóképű lennék meg lenne csajom, ha akarnám sem tudnám levakarni magamról őket, ez igaz?

Figyelt kérdés
Inkább fiúk válaszát várom, a lányok úgyis csak ferdítenek az igazságon.
2013. febr. 10. 13:51
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Azt értsétek meg, hogy a szerelem, meg a spontán szexuális vonzalom két külön kategória.

A "csajozáshoz" tényleg a kinézet, illetve az adott helyen érzékelhető szociális státusz a legfontosabb, mert a nők is ösztönszerűen a legéletképesebb, legegészségesebb férfihoz vonzódnak legjobban. Ezért az embernek ilyenre inkább a saját "kategóriájában" van esélye (persze piával lehet azért befolyásolni a dolgokat).

A szerelem az más. Az rácáfol az evolúciós beidegződésekre, és olyan emberek között is kialakulhat, akik szépség és a szörnyeteg. De ehhez valóban meg kell ismerniük egymást, valóban egymásra kell hangolódniuk. És ez nem néhány randi alatt történik. Ehhez közös élmények kellenek, hogy két ember azonos amplitúdón kezdjen rezegni. De ez nem úgy indul, hogy ráírok fészen, hgy "szia van kedved ismerkedni?".. Ezt tényleg az élet hozza.

2013. febr. 10. 15:44
 32/45 anonim ***** válasza:
2013. febr. 10. 15:46
 33/45 anonim ***** válasza:
Az a baj a forrással, hogy ez egy szennylap, aminek ha az emberek átlagos IQ-ja 130 lenne, semmi létjogosultsága nem volna. Számomra annak sincs hírértéke, hogy JayZ Beyoncéval jár, egyszerűen nem lépi át az ingerküszöbömet. Az meg, hogy a szátrvilágból tudunk ilyen képeket mutogatni, semmit nem jelent. (félreértés ne essék, nem védem a kérdezőt, ettől még egy rinyáló idióta, csak fenntartom, hogy ha véletlenül a velvet megváltoztatja az életét, akkor szóljon)
2013. febr. 10. 15:58
 34/45 anonim ***** válasza:

tök igazad van, ugyanígy vélekedek a noname bloggerekről és véleményükről.

kivéve, akit linkeltem, őt ismerem személyesen is.

2013. febr. 10. 16:06
 35/45 anonim ***** válasza:
Ebben a bejegyzésben egyébként több igazság volt, mint egy egész kazal velvet-cikkben. Szívesen megismerném én is.
2013. febr. 10. 16:19
 36/45 anonim ***** válasza:

1 a lényeg. hiába fossák a nők az eszetlen dumáikat, a lényeg (tetteik világosan bizonyítják), hogyha nem vagy jóképű és magas (de min. jóképű) akkor kalap kabát.

persze vannak olyan visszautasító mondatok, amiket a butább rondák még pozitívnak is gondolnak.

én az okosabb rondák közé tartozom, akik átlátnak a nők hazugságain, de mivel R.- vagyok, nekem is kalap kabát.

tipikus női ferdítés:

1 - szerencsés lesz az a lány aki a párod/feleséged lehet/lesz

2 - bár nem jössz be, de biztos megtalálod a párod te is (ne add fel, próbálozz stb...)

mind 2 hazugság!!!!! (bizonyíthatóan)

2013. febr. 11. 09:06
 37/45 anonim ***** válasza:
0%
Ha hazugság és szerinted minden nő ilyen, akkor keress a falban egy tetszőleges lukat és odadugdosd, amid van, senki sem kíváncsi a nyomorodra.
2013. febr. 11. 12:28
 38/45 anonim ***** válasza:
az adott probléma létének zsigerből való elutasítása a gondolkodás totális hiányát bizonyítja....
2013. febr. 11. 13:08
 39/45 anonim ***** válasza:

Igazad van, te okosabb vagy, mert szintén zsigerből kimondod általánosítva, hogy kivétel nélkül minden nő pénzhajhász és különben is csak a külsőre megy.

Igazi IQ bajnok lehetsz.

2013. febr. 11. 13:11
 40/45 anonim ***** válasza:
nem mondott ilyet...
2013. febr. 11. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!