Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem kellek a csajoknak, mert alacsony vagyok és sovány meg ronda, ha magas, jóképű lennék meg lenne csajom, ha akarnám sem tudnám levakarni magamról őket, ez igaz?
Ha valakinek csak a külső számít, az kezdjen guminőkkel, meg próbababákkal. Ilyen egyszerű.
De mivel nem egy csajt láttam hozzá képest előnytelen külsejű, de igényes pasival, ezért nem igaz az, amit kérdezel.
Arról nem is beszélve, hogy ez tényleg az ezredik ilyen kérdés, fölösleges volt feltenned még egyszer. Ha nem tudod használni az oldalt, akkor minek regisztráltál?
Azért nincs barátnőd mert:
1. általánosítasz.
2. utálod az összes nőt.
3. semmi önbizalmad nincs.
4. másokat hibáztatsz a saját sikertelenségeidért.
5. itt sajnáltatod magad.
6. irigy vagy a többi pasira, amiért jól néznek ki, de tenni nem vagy érte hajlandó.
+ 1. nem látod a valódi hibáidat (ld a felsorolt pontok.)
Borítékolható volt, hogy a kérdező stílusára és hozzáállására lesz fogva az egész.
De ti bizony hazudtok.
Még jó, hogy a stílusára fogom... a f@szom se akar egy rinyáló idiótával járni/ismerkedni.
25/N (13-as)
# 17/17
Érdekes, addig míg pozitív voltam és prbálkoztam sem sok lány adott esélyt nekem az ismerkedésre, akkor meg miről is beszélünk?!
Ok-okozat, előbb nem kaptam esélyt, utána lettem rinyálós. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!