Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet több ebből a kapcsolatból?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy lány, akivel iszonyatosan jóban vagyunk. Kb 4 hónapja ismerjük egymást, viszont csak 1-2szer találkoztunk személyesen, de ennek ellenére sokszor úgy érzem, hogy legalább olyan fontos vagyok neki, mint a barátnői. Mindent el tudok neki mondani, és az utóbbi időben ő is mindent elmondott nekem. Sajnos most van barátja, akinek viszont már mondta, hogy vagyok én és hogy majd fogunk találkozgatni. Nem tudom, de úgy érzem, hogy nem csak nagyon jóban vagyunk, de külsőleg is bejövök neki. Szerintetek ha okosan csinálom kialakulhat ebből a kapcsolatból szerelem? F/172013. febr. 10. 10:52
1/4 anonim válasza:
hát szerintem, ha elmondta a barátjának hogy jóban vagytok és találkoztok majd, akkor csak barátnak tekint. Ha nem barátként nézne rád, akkor nem mondaná el..
Ne akard tönkretenni a kapcsolatukat, azért, hogy neked jó legyen.. neked se esne jól ha valaki elvenné tőled a szerelmed..
2/4 A kérdező kommentje:
Eszembe se jutott, hogy tönkretegyem a kapcsolatát. Sőt, örülök neki, hogy boldog. Egyébként persze hogy elmondta, hogy vagyok, mivel gyakran fogunk találkozni, és gondolom nem akart neki mindig hazudni hogy hova és kivel megy, ezért kénytelen volt elmondani. Köszi a választ!:)
2013. febr. 10. 11:07
3/4 anonim válasza:
"Szerintetek ha okosan csinálom kialakulhat ebből a kapcsolatból szerelem? "
ha azt szeretnéd, hogy szerelmes legyen beléd, akkor mégiscsak szeretnéd, ha szakítanának és veled lenne? Úgy akarod elvenni a barátjától, hogy okosan magadba szédíted..
4/4 A kérdező kommentje:
Most hogy így végig gondoltam, lehet igazad van. Viszont én most úgy vagyok vele, hogy ha egyáltalán van arra egy leheletnyi esélyem, hogy megszerezzem a sráctól, akkor egyrészt miért ne élnék vele, másrészt meg akkor mégsem annyira tökéletes a mostani kapcsolata.
2013. febr. 11. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!