Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy léphetnék ki ebből a kapcsolatból úgy, hogy ne bátsam meg? SoS
Figyelt kérdés
Szóval a barátommal lassan 1,5 éve járunk,de én már egy ideje nem szeretném a kapcsolatot,csak sajnálom őt,mert azt mondja,hogy ha elhagyom öngyilkos lesz,meg hogy még nem szeretett így senkit.... tudom,hogy ennek nem kéne meggyőznie,de sajnálom ( túl lelkizős vagyok)
az első pár hóbap nagyon jó volt,meg régen barátok voltunk,de utána teljesen megváltozott,önző lett,sokat veszekedtünk,féltékenykedett ok nélkül,szidta anyumat stb.Nemrég észrevette magát és megvátozott,de túl későn.én már nem akarom folytatni,de megbántani se,mit tegyek,normális válaszokat légyszi,megy a zöld kéz
2013. jan. 10. 21:55
1/3 anonim válasza:
Őszinte leszek. Nem akarod a kapcsolatot mert nem visz előrébb, de kilépni félsz mert jaj szegénynek. Rendes vagy de leginkább akkor teszed meg a legjobbat ebben a helyzetben, ha neki is őszintén elmondod ezt. Nem érzed már azt a szikrát és nem is fogod. Ne erőltesd ;)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ :),már mondtam neki is,de mindig az öngyilkossággal jött,én meg voltam olyan hülye,hogy sokadjára is megsajnáltam....
2013. jan. 10. 22:00
3/3 -=Koldus=- válasza:
Sajnálatból ne legyél együtt senkivel. Véleményem szerint nem lenne öngyilkos, ha elhagynád. Persze megértem, hogy félsz őt elhagyni, mert mi van ha mégis megteszi. Legfeljebb annyit tehetnél, hogy szólsz a szüleinek, hogy mi a helyzet. Hogy véget akarsz vetni a kapcsolatnak, de félsz, hogy megöli magát a fiuk emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!