Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menekülnél egy love-hate kapcsolatból az ember?
Hát ez kb már ilyen se veled se nélküled kapcsolat. nem?
Voltam már ilyen helyzetben elég szar, de hát ez van.
Ha elég erős a kapcsolat akkor igen, de ha nem akkor nem.
Nekem tönkrement.
kérdező ez a hozzászólás, mármint az utolsó a részedről, irtózatos hülyeség én is sokat voltam külföldön, gyerekként is meg idegen egyetemen is tanultam, és a szavak még igen van hogy más az addig hsznált nyelven jönnek ha beszélsz de ha elkezdesz egy szöveget magyarul írni én még nem láttam olyat hogy angollal (vagy mással) helyettesítsék, ez egyrészt zavaró másrészt pár idióta így akar felvágni ezért még ha véletlenül használod is hülyén veszi ki magát.
Kérdésre válaszolva, a legtöbb kapcsolat nem így indul, de amikor ez kialakul én otthagynám, egyik barátnőm volt ilyenbe 2 évig a végére már untam hogy minden hétvégén nekem sírt, aztán mindkettőnek lett párja de közbe kavartak utána szétmentek aztán hol az egyik hol a másik próbálkozott a másiknál, számomra követhetlen volt az események sora,balszerencsémre jóba voltam mindkettővel így amikor engem hívtak igazságot tenni jól leb@sztam mind a kettőt azóta békénhagynak, de egymással még nem szakították meg a kapcsolatot, szerintem marhaság fenntartani egy ilyet, velük is az volt a baj hogy a marha nagy egójukat nem tudták félrerakni. Azt hiszem erre mondják hogy a szerelem alapja egy kapcsolatnak de messze nem elég hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!