Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Épp most nézem a Barátok közt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Épp most nézem a Barátok közt az rtlen. Az a zöld pólós csaj ilyen páwás külsejű sráccal randizik. Élőben is így van, hogy ha egy pasi ennyire jól néz ki (nem ronda), akkor bármit mond, úgyis nyert ügye van?

Figyelt kérdés
Az a pasi, szinte meg sem szólalt, csak azt mondta, ő nem zűrös börtöntöltetél, ő jófiú stb. A csaj meg tökre el volt olvadva bármit is mondott. Ha arrogáns, nagyképű lenne, lehet akkor is így viselkednének a csajok. Meg a csaj azt is mondta, hogy ő már kinőtt abból a korszakból, hogy a szépfiúkat részesítse előnyben, de itt mégis egy helyes pasit talált meg megint. Vagyis akkor is ha kinőnek a nők ebből a korszakból, akkor is előbb észreveszik az ilyen macsókat? Ráadásul a pasi most meg a Kingának csapja a szelet a végén, ha jól látom. Vagyis jelelmzően úgy van ez beállítva, mint a való életben is van, hogy az ilyen pasi legtöbbször több vasat is tart a tűzbeb. Mégsem látnak át rajta a csajok. Sokan tudnak róla, hogy van csaja mellette, mégis elmennek vele randozni. Ugye a Kinga is tudja, mégis azt látni, hogy hiába van a Kingának is pasija, akkor is az látszik, hogy el fog vele menni randizni. Megkergültek a lányok? Vagy valótlan dolgokat ábrázolnak most a Barátok Köztben?
2013. febr. 7. 21:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Komolyan egy olyan sorozatban keresel válaszokat,amiben mindenkinek van egy rejtegetett zabi gyereke?
2013. febr. 7. 21:40
 2/11 anonim ***** válasza:

Részben van igazad. Ha nem mond semmit, de jól néz ki és jól viselkedik, általában könnyű dolga van.

Ha viszont nyafka, arrogáns, bunkó, két lehetőség áll fenn.

Vagy mint macskát...

Vagy annál nagyobb élvezet volt amikor kicsit eljátszadoztam vele és letörtem az egóját. :)

2013. febr. 7. 21:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Különben az csak film...
2013. febr. 7. 21:41
 4/11 anonim ***** válasza:
nem tudom mi az a sorozat..csak a cimét hallottam, de nem is érdekel. mindenesetre biztos, hogy nem mindegyik lány ilyen. talán az üresfejűek igen, de a normálisaknak nem CSAK az számit. igen, iagz, hogy a külső is fontos, de személy szerint én az ilyen pasiktól undorodom. nem férfia, mégha lehet akár kocka hasa is, szőrös mellkasa, stb.. ez nem férfiasság és 21.századi csodalénység amit nem lehet identifikálni. embehez hasonló valami...
2013. febr. 7. 21:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen, a helyes kifejezés nem CSAK. Bár nekem pont a csupasz mellkas tetszik, a szőrös taszít, meg a sok izom is. Tehát ha helyes, "páwa" típus, akkor is a vékonyka, szőrtelen. De a bensőre talán még igényesebb is vagyok, mint a külsőre... ha ez lehetséges...
2013. febr. 7. 22:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor le kell borotválni a mellkast, hogy neked megfelelő legyen?
2013. febr. 7. 22:07
 7/11 anonim ***** válasza:

szerintem egy hím nem attól férfi, hogy csupasz e ma lelkasa vagy sem, de ezek a mai illegető billegető fiúk akik extra bunkók meg minden, ezek mondom, nem férfiak, hanem 21. századi lények akik az emberhez hasonlitanak.

Mert a férfit a viselkedése határozza meg.. a szőrös mellkas csak példa volt. mindenkinek más az ideálja. attól még nem kell leborotválnod magad kedves kérdező, mert az utánam szóló kommentben a lány a csupasz mellkasuakat szereti..

juj, már magamba belekeveredtem :D

18L

2013. febr. 7. 23:07
 8/11 A kérdező kommentje:
Csak én is sok olyan lányról tudok, aki azt szereti ha a pasija minden nap tükörsimára borotválja vagy gyantáztatja magát az ő kedve, ízlése miatt.
2013. febr. 7. 23:11
 9/11 anonim ***** válasza:

szerintem beszéld meg a barátnőddel, az a legjobb, hogy ő hogy szereti :-) és ha hajlandó vagy változtatni, akkor semmi probléma. de ha látod a lányon, hogy akkor iés csakis akkor fogad el téged ha a mellkasod sima, akkor abban a kapcsolatban valami baj van, mert az legyen a legkisebb gond :-)

18L

2013. febr. 7. 23:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem ez tetszik, de ízlés kérdése. :) Ahogy előttem szóló is írta. :)) Jól esik, ha miattam szőrtelenít, de azért nem "muszáj", természetesen. Viszont általában a nem túl szőrösek jönnek be nekem.

Az "illegő-billegővel" sincs bajom, ha nem bunkó és beképzelt.

2013. febr. 7. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!