Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen lányokat szerettek/kedveltek jobban? A beszédes, társaságkedvelőbb vagy a csendesebb lányokat?
Figyelt kérdés
Melyik típussal vagytok el jobban? Szerintetek melyik jobb egy párkapcsolatban? Ha már valakinek mindkét típus volt, akkor melyik volt a jobb?2013. febr. 3. 20:01
1/11 legly válasza:
nálam ilyen nincsen, csak külsőre + belsőre legyen szép, ne hazudjon a szemembe + ne dugassa magát mással mikor nem vagyok vele...
Üdvözlettel
Legly
2/11 anonim válasza:
a csendesek aranyosak,olyan ölelgetni valóak :)!n
em szeretem az olyat akinek szófosása van
3/11 anonim válasza:
Hát nem árt ha kicsit beszédesebb, nem szeretem a túl zárkózott életképtelen lányokat.
4/11 anonim válasza:
Ez engem is nagyon érdekel, mert én is a csendes lányok közé tartozom, és eddig nem nagyon tudtam eldönteni, hogy ez kinek mennyire jön be. (Bocsi az OFFért!)
5/11 Rainbowinthedark válasza:
Kettő között!Ha a helyzet megkívánja nyissa ki a száját és fordítva
6/11 anonim válasza:
Legyen csendesebb. Aranyosabbak az olyan lányok szerintem. A túl sok szövegeléstől megfájdul a fejem.
7/11 anonim válasza:
Arany középút.Nem szeretem,hogy ha valakiből minden szót úgy kell kihúzni.
8/11 anonim válasza:
Nem bírom a néma lányokat. Megőrülök, ha csak ülnek kukán néha kinyögve egy ahát. A beszédes lányokat bírom, de ne csacsogjon. Az a halálom.
10/11 anonim válasza:
nehezebben megnyíló de ha megnyílt akkor sokat csivitelőt :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!