Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az első lépések. De valójában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Crazybob kérdése:

Az első lépések. De valójában hogyan?

Figyelt kérdés
Egy elég fiatal srác vagyok és nagyon tetszik egy lány.Tudja hogy szeretem de félek oda menni beszélgetni vele.Igazából attól félek hogy besülök vagy éppen egyhelyben állunk mint a néma sünök....Mit csináljak?

2013. febr. 6. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
ne gondolkoz meny oda szolitsd meg hoz fel egy ket temat kicsit trefalkoz es onnntol a beszelgetes megy magatol :P nem csak a fiu feladata a kapcsolatfentartas es a csajok sem szeretnek egy helyben alldogalni ugy hogy ne felj :))
2013. febr. 6. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Beszélgetés a fő lényeg, de nem kell nyomulni, "meghunyázkodni" pl. szerelmes monológokkal. Kezeld természetesen, érezd vele jól magad, ne törődj másokkal.

Egy kis ismeretség után pedig elhívhatod valamerre.

2013. febr. 6. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Bár most látom fiatal srác vagy, nem tudom pontosan mennyi. :)
2013. febr. 6. 19:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem.Viszont nekem azzal is problémám van hogyha odamegyek hirtelen nemjut eszembe egyetlen egy téma se mert annyira odavagyok a lányért.
2013. febr. 6. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor előtte írj össze néhány témát, hogy forogjanak a fejedben ha kell.

Suli, szórakozás, filmek, zene, stb., szóval bármi szóba jöhet, hisz megakarod ismerni.

Nem tudom honnan ismered, de az is még további opciókat tud szülni.

2013. febr. 6. 19:38
 6/6 A kérdező kommentje:
A sulinkba jár :) Egyébként 14 éves vagyok.
2013. febr. 6. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!