Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el valahova, hogy megismerjen valójában milyen vagyok, és ne ítéljen el az első benyomás alapján és mondjon nemet?
Figyelt kérdés
Van egy csaj a suliban,aki nagyon tetszik.Beszélgetni sajnos nem nagyon tudunk,nem sokszor látjuk egymást.MSNen sikerült vele beszélnem,de nem úgy beszéltem vele mint amilyen én valójában vagyok,tehát egy kicsit félresikerült a beszélgetés és most totál idiótának tart.Szeretném, hogy megismerje az igazi énemet,csak ezek után ha elhívnám valahová félek hogy nemet mondana.(Még az a bizonyos beszélgetés előtt azt mondta hogy szerinte jó fej vagyok,úgy hogy nem is igazán beszéltünk..;de azt mondta nem tetszek neki.) 15/f2008. dec. 9. 19:38
1/2 anonim válasza:
Hát ez akkor nem túl jól jött ki. Próbálj vele úgy összekerülni, hogy a saját társaságod is ott legyen, akik bírnak téged. Ha látja, hogy mások figyelnek rád, benne is felmerül, hogy akkor mégiscsak jobban meg szeretne ismerni, mert lehet benned valami.
2/2 anonim válasza:
ha nem tetszel neki kár erőltetni a dolgot. Ebben a korban még fontos nagyon a külső (meg amúgy is, csak jól esik mondani h a külső nem minden). Eljárhatsz vele beszélgetni de sztem ezzel csak te fogsz szenvedni mert te többet akarsz, ő meg majd cask szimpla haverként fog rád tekinteni. Ettől függetlenül még persze van esély rá, hogy belédszeressen. Viszont te is cask a külseje alapján ítled meg, mert még nem beszélgettetek rendesen. Egy próbát megér, és ha mégjobban belezúgsz, akkor küzdj egy darabig. Vagy összejön vagy nem. HAJRÁ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!