Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Tenyleg visszataszito a hegyes mukorom? Illetve tenyleg k. urvanak nezitek az olyan csajokat, akiknek ilyen hegyes korme van?
nekem nem visszataszító egyáltalán. egyrészt azt, h egy lány k.rva-e vagy nem, azt rohadtul nem az alapján ítélem meg, h milyen a körme, aki ezt teszi, az a saját szegénységi bizonyítványát állítja ki sztem...
ok, vannak nagyon csicsásak amik ízléstelenek. de van amelyik jól néz ki. barátnőmnek volt egy ideig és nekem tetszett. az amúgy nem igaz h nem lehet vele semmit csinálni őt legalábbis nem akadályozta semmiben (azért ez nehezen volt hihető amikor először láttam ilyen körmöket). a másik pedig, h ha karmolásszák vele az embert az irtó szexi.
a harmadik meg h a csjaok ezeket a dolgokat nem a fiúk hanem saját maguk miatt csinálják, szal sztem ne amiatt csinálj h ki mit gondol róla hanem h neked mi tetszik!
21/F
Igen, nagyon qrvás, és nem szép.
20F
"Igen, taszító! Viszont a francia, az ott van!"
Nem vagyok nő de azt még én is tudom,hogy a hegyes műköröm is lehet francia :D
Szerintem nem visszataszító,persze a méret meg a díszítés lehet túlzás...a barátnőmé kifejezetten tetszik.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!