Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajokat kérdezem. Miért van az hogy sok lány társkeresőre regisztrál és várja a csodát?
Tudnak, de nem akarnak. Megfordult a világ, a nők elférfiasodtak, a pasik elnőiesedtek.
Egy bizonyos koron túl a nők már nem olyan kapósak, és ha addig nem jött össze (vagy hosszú kapcsolat mégsem végződött jól), indokolt a társkereső. Egyik ismerősöm ott talált férjet.
Társkeresők..Én is most vagyok abban a korszakomban, hogy kipróbálom az internetes ismerkedést. Eddigi tapasztalataim, hogy a szép lányok naponta kapnak 100 levelet, a randa lányok meg nekem nem tetszenek és nem írok nekik. Hiába írom meg egy lánynak, hogy tetszik, mikor megírják neki ugyanezt rajtam kívül még 100-an. A legtöbb nem ír vissza vagy azért, mert előfizetés nélküli és a havi 7 vagy napi 1 levelét már elküldte vagy egyszerűen nem mer visszaírni, esetleg nem vagyok az esete. Nagyon sok a kamu profil és nem tudni nem-e egy 40 év körül kövér férfi ül valójában a másik oldalon. Volt olyan, hogy megtetszett egy lány és megkerestem iwiw-en vagy f@szbúkon és azt válaszolta, hogy ő nem regisztrált fel társkereső oldalakra. Itt egy példa a visszaélésekre. Ez fordított esetben is működhet így sem a fiúknak, sem a lányoknak nincs túl sok esélyük normális párt találni. 1-2 napig még próbálkozok utána viszont törlöm magam az összes internetes társkereső oldalról. 25/F
A kérdésre amúgy lehet az a válasz, hogy van aki interneten keresztül bátrabb és könnyebben ismerkedik.
A kérdésedből és a válaszaidból ítélve nekem úgy tűnik,hogy te is arra vársz férfi létedre,hogy felszedjenek...
És igen,interneten könnyebb ismerkedni...valamint pl nekem már kialakultak azok a körök amikben mozgok és egy olyan férfi sincs aki megmozgatna,így meg elég nehéz.
A páromat is interneten ismertem meg.
Én kb 3 hónapig voltam fent egy társkeresőn, nem bírtam tovább.
Feltettem egy képet magamról, 2 típus irkált folyamatosan: a 40-es pénzes pasasok feleséggel, meg a huszonéves Béna Bélák, akik egész nap ott kockulnak a gép előtt.
2 helyesebb srácot megismertem, akik az életben is sikeresek, közülük az egyikkel lett tartós barátság. Egyszerűen nekem ez nem megy, van olyan, aki azért reggel, mert kevés a szabadideje, de már azzal is gond van, mert akkor hogy lenne ideje rám? Inkább csak szexpartnert keres.
Egy életben sikertelen, antiszoc, nyomulós emberrel meg nem fogok ismerkedni, mert az a legutáltabb embertípus számomra. A személyes kontakt sokkal fontosabb- meglátni és megszeretni.
20/L
Még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy egy lány hadd döntse már el, hogy kivel szeretne ismerkedni.
Nem nagyképűségből mondom, de ha én kiteszek magamról egy képet és vállalom, hogy igen, ez én vagyok, akkor ne olyanok próbálkozzanak már, akiknek 1 db képük nincs, mert annyira igénytelenül néznek ki, hogy a magára adó lányokat hülyítik arc nélkül, aztán fel vannak háborodva, hogy annak a lánynak is van gyomra, meg igényei, biztos egy beképzelt liba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!