Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Besértődött egy félreértésen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Besértődött egy félreértésen?

Figyelt kérdés

A helyezt, az, hogy van egy lány. Szalagavatón együtt táncoltunk. Bevallom, nekem tetszik. Nagyon szép lány. Az átlagnál szebb, és értelmes. Lezajlott a szalagavató, továbbra is beszéltünk facebookon. Én egyszer kértem tőle egy találkozót, csak annyit felelt, hogy benne van, majd amikor lesz ideje. Szinte állandóan én írok rá. Néha azt érzem, hogy idegsítő vagyok számára, és nem írok neki napokig, hátha...mert ha nagyon hiányoznék neki, akkor írna úgyis...de én hülye írok. Elvagyunk, jól elbeszélgetünk, stb.

Ma találkoztunk, odaadtam neki a szalagavatós CD-t és egy csokit, mert holnap van a szülinapja. Örült neki nagyon.

Most este tárgyltuk a képeket, és írta, hogy nem egy fotogén alkat, mire én mondtam, hogy ez tény, de így van jó ahogy most van. Azt érzem, hogy megsértettem, mert szavakban válaszol nagyon. Kérdeztem, hogy nincs harag, mondta, hogy nincs. De azóta is csak szavakban válaszolgat...és félek, hogy szarulesik neki. Szerintetek megsértődött ezen a kis megjegyzésemen. Tényleg nem akartam megsérteni, hiszen érték a barátságunk számomra.

Normális válaszokat előre is köszönöm! :)

2013. jan. 22. 20:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Látszik, nem vetted a célzást..:) Ezt azért mondta, hogy elkezdd dicsérni, ő valószínűleg nagyon is jól tudja, h jól néz ki... de mellesleg tényleg nem volt valami kedves gesztus, még ha igaz is xd
2013. jan. 22. 20:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Lánynak nem mondunk ilyet!. Az 1.nek igaza van, azt várta, hogy dicsérd meg!
2013. jan. 22. 20:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Fáj az igazság, de ha annyira keresné a társaságod ő is rád írna :) megsérteni nem sértetted meg, mivel még válaszol, annyit tehetsz még az ügy érdekében hogy azt mondod neki h ujra nézted a fotokat, és mégis csak fotogén :)
2013. jan. 22. 20:08
 4/11 anonim ***** válasza:

Mindíg Te keresed? nem "fárasztó" számodra? pszichológia, az ilyen hozzállással szerintem igen csak nyergbe teszed a másikat. És egyoldalú lesz a dolog. Már ahogy lerajzolódott előttem, vittél neki csokit stb..ne érts félre, de sztem akkor alakulna jó kapcsolat ki ha kölcsönös lenne a dolog. Ott egy kulcs amit irtál:

"mert ha nagyon hiányoznék neki, akkor írna úgyis...de én hülye írok". Vágyódsz utána (ha kölcsönös lenne nem is lenne gond ezzel).

Ezt elhiszed hogy Ő is érzi? és itt a bibi. Én nem hiszek abban hogy eféle dologból "egésszéges kapcsolat" alakulhat. Tipikusan a királykisasszonyt játsza a lány, besértődne? mire.. ugyanmár. De majd lesznek itt akik gondolom rám cáfolnak, vagy nem:)

Ez csak a saját meglátásom.

2013. jan. 22. 20:15
 5/11 A kérdező kommentje:

Értem.

Az a baj, hogy annyira nagy katyvasz van bennem, hogy most beleszerettem vagy nem vagy csak barát...hogy nem tudok kiigazodni, hogy mit is akarok tőle.

Csak az a gáz, hogy nem vagyok egy népszerű srác, vannak barátaim, de erősen szűröm őket, nem szeretem a kétszínüséget. És nem szeretném elveszíteni őt, mint barátot.

Pedig a próbákon nagyon jól elvoltunk...de akkor legyen felejtős.

2013. jan. 22. 20:25
 6/11 anonim ***** válasza:
én nem mondtam h hagyd ott, de tudod néha kell picit lassítani, neki is teret adni arra h keressen, illetve ez a katyvasz is szépen lecsengjen benned. Most kicsit rá vagy "görcsölve". Ne aggódj miatta, tőszavakban válaszol rendben, picit állj le, nem kell rögtön megváltani a világot. De jó lenne ismerni a lányt is persze. Én így látom.
2013. jan. 22. 22:42
 7/11 anonim ***** válasza:
még egy tanács, ha katyvasz van benned, amit irtál, hidd el, kicsit jobb "megállni" h letisztuljanak benned a dolog, és utána majd... Lazábban is tudsz majd viselkedni mint most. Hátha ő is keres majd, és akkor szépen alakul a dolog, meglásd sokkal jobban fogod magad érezni h számítol te is neki. Egészségesebb lesz az egész kapcsolatotok. Lesz tisztelet stb...
2013. jan. 22. 22:51
 8/11 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam hagyom egy jó pár napig. Majd visszakérem tőle a CD-t amit odaadtam a képeink miatt, és a CD lesz az űrügye a találkozónak és viszek neki valami virágot, ami nem szerelem jelképű és elmondom, hogy félre lett értve, blabla...

Szerintetek??

2013. jan. 23. 19:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Ne vigyél neki virágot...
2013. jan. 23. 21:53
 10/11 A kérdező kommentje:
akkor mit vigyek neki? Vagy ne vigyek neki semmit??
2013. jan. 24. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!