Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Besértődött egy félreértésen?
A helyezt, az, hogy van egy lány. Szalagavatón együtt táncoltunk. Bevallom, nekem tetszik. Nagyon szép lány. Az átlagnál szebb, és értelmes. Lezajlott a szalagavató, továbbra is beszéltünk facebookon. Én egyszer kértem tőle egy találkozót, csak annyit felelt, hogy benne van, majd amikor lesz ideje. Szinte állandóan én írok rá. Néha azt érzem, hogy idegsítő vagyok számára, és nem írok neki napokig, hátha...mert ha nagyon hiányoznék neki, akkor írna úgyis...de én hülye írok. Elvagyunk, jól elbeszélgetünk, stb.
Ma találkoztunk, odaadtam neki a szalagavatós CD-t és egy csokit, mert holnap van a szülinapja. Örült neki nagyon.
Most este tárgyltuk a képeket, és írta, hogy nem egy fotogén alkat, mire én mondtam, hogy ez tény, de így van jó ahogy most van. Azt érzem, hogy megsértettem, mert szavakban válaszol nagyon. Kérdeztem, hogy nincs harag, mondta, hogy nincs. De azóta is csak szavakban válaszolgat...és félek, hogy szarulesik neki. Szerintetek megsértődött ezen a kis megjegyzésemen. Tényleg nem akartam megsérteni, hiszen érték a barátságunk számomra.
Normális válaszokat előre is köszönöm! :)
Mindíg Te keresed? nem "fárasztó" számodra? pszichológia, az ilyen hozzállással szerintem igen csak nyergbe teszed a másikat. És egyoldalú lesz a dolog. Már ahogy lerajzolódott előttem, vittél neki csokit stb..ne érts félre, de sztem akkor alakulna jó kapcsolat ki ha kölcsönös lenne a dolog. Ott egy kulcs amit irtál:
"mert ha nagyon hiányoznék neki, akkor írna úgyis...de én hülye írok". Vágyódsz utána (ha kölcsönös lenne nem is lenne gond ezzel).
Ezt elhiszed hogy Ő is érzi? és itt a bibi. Én nem hiszek abban hogy eféle dologból "egésszéges kapcsolat" alakulhat. Tipikusan a királykisasszonyt játsza a lány, besértődne? mire.. ugyanmár. De majd lesznek itt akik gondolom rám cáfolnak, vagy nem:)
Ez csak a saját meglátásom.
Értem.
Az a baj, hogy annyira nagy katyvasz van bennem, hogy most beleszerettem vagy nem vagy csak barát...hogy nem tudok kiigazodni, hogy mit is akarok tőle.
Csak az a gáz, hogy nem vagyok egy népszerű srác, vannak barátaim, de erősen szűröm őket, nem szeretem a kétszínüséget. És nem szeretném elveszíteni őt, mint barátot.
Pedig a próbákon nagyon jól elvoltunk...de akkor legyen felejtős.
Arra gondoltam hagyom egy jó pár napig. Majd visszakérem tőle a CD-t amit odaadtam a képeink miatt, és a CD lesz az űrügye a találkozónak és viszek neki valami virágot, ami nem szerelem jelképű és elmondom, hogy félre lett értve, blabla...
Szerintetek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!