Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekek soha nem nevettem még ilyen jót, csak az a baj hogy ezen a barátom besértődött. Ti is megharagudtatok volna? :D
Mi ugyan még nem élünk együtt, de egyszer velünk is volt ilyen, hogy fingott egyet, és ő is ijedten néz rám, én meg szakadok a röhögéstől :D De utána ő is röhögött, nem sértődött meg. :D
Én a helyében nem haragudtam volna meg, én is röhögtem volna egyet :D De elég kínos lehetett neki az tény és való:D Akármennyire is ismeritek egymást.. Legalábbis én is kínosan érezném magam :D
Egy átlagos ember egy nap minimum (!) hármat fingik...
Ha olyat eszik még többet!
Ha nem is hallod, de a suttyomban posta útra küldött galambot majd megérzed!
Gratulálok!
Sokat fogsz te még röhögni! :D
Hát eddig azt hittem,hogy ez nem ciki a fiúknak és simán együtt nevetett volna veled :D Bár 10 perces nevetés az sok :D (na jó, én is nevettem volna)
18/L
x' DD
Mondd meg neki,hogy nem gáz,vicces volt.Örüljön neki hogy nem undorodva néztél rá,hanem nevettél egy jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!