Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Megharagudtatok már valakire azért mert nem feküdt le veletek? (lent)
Kb 10 éve ismerjük egymást nagyon jóba voltunk de csa barátság szempontjából!Aztán mikor nyolcaikosok lettünk ő öszejött egy 18 éves csávóval,amikor szakítottak a csaj lefeküdt egy jópár emberrel,szal elr*bancosodott!Midneki a szájára vette hogy milyen k*rva,meg stb....
De én akkoris jóba voltam vele mert barátként jóba voltunk és úgy voltam vele hogy az az ő dolga!Aztán leakart feküdni velem is,de nem akartam beállni a sorba plus egy embernek,meg nem szerettem volna hogy a barátság rámenjen egy szexre!
És ezért ő megharagudott rám,azóta nagy ritká néha beszélünk de nemolan mint előtte!
Ez nomrális szeirntetek?
jobban tudnak érte haragudni, mintha megdugod és otthagyod
tapasztalat 2 csaj is akadt már rám ki így, pedig én csak nem akartam őket megbántani
Aki így áll hozzád, az nem is barát.
Egy igazi retek ribanc, aki mindenkivel kefél, azt hiszi, hogy ő a tökéletes nő és a külsejével mindent elérhet. Amikor pedig valaki visszautasítja az hatalmas csapás az egójának. Jól tetted, hogy nem dugtad meg. Még az is lehet, hogy megfertőz valami szarral. Egyáltalán ne érdekeljen a kis lelki világa, inkább ő szégyellje magát, hogy ekkor k.rva lett ilyen fiatalon. Ha pedig emiatt nem találkoztok v, beszéltek többet, akkor valószínűleg megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!