Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom már lassan 2 hónapja, és mégis jó ha eddig 4szer találkoztunk. Kicsit besértődött rám, mert nem megyek el hozzá hétvégén (távkapcsolat). Jogos?
Elég vulgárisan fogalmazol... Na mind1 :D
Szóval. Szerintem egy távkapcs akkor működhet ha a két fél régóta együtt van és szeretik egymást.
Nálatok ez ezek szerint nincs meg. Ha neked teher h talkozzatok, akkor nincs sok értelme folytatni szerintem.
Am nem tudom miért sértődik meg, ha annyira akar látni ő is mehet hozzád. Kettőn áll a dolog mindig.
Nem az h teher,csak én nem csak szexet akarok egy kapcsolattól. És most meg más nem is lenne. És enynit nekem ér,h utazzak több órát,azért h kb 2 óra mulva utazzak hazafele vissza több órát.
Van barátom,és mégsincs. :( :S
Első válaszadó vagyok. Akkor pozitívum ha neked nem csak erről szól. Azt kell kiderítened, hogy neki vajon csak Annyit jelent a kapcsolatotok, h csak arra vagy jó neki, vagy esetleg ő is akar veled komolyabb kapcsolatot létrehozni.
Ehhez először is beszélned kell vele. Őszintén. Akkor minden kiderül.
Ha az derül ki h csak pár órás együttlétre vágyik tőled, hagy a fenébe. Ha többet akar, akkor meg beszéljétek meg mikor, hol találkoztok, találjatok ki programot, beszélgessetek, satöbbi. Ahogy az előttem szóló is írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!