Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajokat kérdezem. Miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajokat kérdezem. Miért van az hogy sok lány társkeresőre regisztrál és várja a csodát?

Figyelt kérdés
Azt gondolom hogy a társkeresőkön regisztrált férfiak zöme nyúlbéla, hazudozó, vagy de sok pénzem van jössz-e. Hiába lehet ott sok közül válogatni, ha ez nem ér semmit. Mivel az udvarlás ("nőzés,csajozás") ebben a kibervilág, fosbook-os hulladékban a megszólítás, kapcsolatteremtés, egyre inkább kihalóban van, nem csodálom, hogy vannak akik ezzel próbálkoznak. Valójában sajnálom a lányokat, mivel nem az ő feladatuk lenne a násztánc, de mivel nagyjából ez a helyzet, sajnos nektek kell néha az első lépést tenni az ügy érdekében. A pasik egyszerűbbek mint a lányok. Nem kell itt valami komoly dologra gondolni. Ha van egy fiú aki szimpatikus, elég ha beszélgetsz vele az időjárásról, majd egy váratlan pillanatban azt mondod: pl.: "Néhány napja azt álmodtam Párizsban vagyok. Nagyon szép volt minden, voltam az Eiffel toronyban, csodásan éreztem magam. Minden felé kóboroltam és amikor egy kis szűk utcában értem, képzeld el veled találkoztam és tök jót beszélgettünk egy kávézóban. Hát nem tudom... de ez lehet hogy azt jelenti hogy tetszel." Ezzel elülteted a bogarat az agyában és hagyod hogy gondolkozzon. Ezek után már nincs is más dolgod mint felöltözni csinos ruciba és néha csábos pillantásokat vetni rá, figyelni a reakcióit, miközben érlelődik a gondolata néhány napig.Ha így is tettre-képtelen a kiszemelt, de látod az érdeklődését, neked kell elhívni a rándevúra. És ha nemet mond jöhet a következő. Vagy mit gondoltok tudnak hódítani a legények, vagy nektek kell cselekedni?

2013. jan. 23. 11:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

9-es lány!

Köbö én is ezt írtam pedig én csak tippeltem.

Próbálj te is pasizni ne a semmire várj. Én nem akarok itt okoskodni, de egy ízlésesen kisminkelt ruha ruhába, (mármint ruha)'-ába öltözött lánynak kevés fickó tud ellen állni.

2013. jan. 23. 13:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Én neten szoktam ismerkedni. A dolog nem ilyen egyszerű, ahogy itt leírjátok.

Igen, vannak nagyon sokan, akik a nagy számok törvénye alapján próbálkoznak, mert az életben sikertelenek és úgy vannak vele, hogy hátha 1000 próbálkozásból egy bejön... azok a "típusok" is, amiket írtatok: szeretőt kereső családos férfiak, vagy egész nap a gép előtt kockuló huszonévesek. (Bár hozzá kell tennem, ebben is vannak azért árnyalatok, mert akadnak köztük nagyon értelmesek, és síkhülyék is.)

Nálam általában az dönt, hogy kialakul valamilyen beszélgetés vagy sem... tehát túljutunk a sablonkérdéseken (igazából az a legjobb, ha egyáltalán nincsenek sablonkérdések, hanem azt veszem észre, hogy a 10. mondat után már lazán, közvetlenül, poénkodva tudunk csevegni). Ha kialakul a közös hullámhossz, akkor jöhet az "igények" tisztázása: ki mit keres, mik az "elvárások" a potenciális partnerrel szemben (ebbe beletartozik például a képcsere is). Nekem eddig olyan rossz tapasztalataim nincsenek, ami van, az nem azért, mert ezt az "érlelődést", amit írtál, én nőként nagyon rosszul viselem. A legtöbb pasi nem tudja, mit is akar, és túl sokat variál. Nekem ez a tapasztalatom. Biztos, hogy nőben is vannak ilyenek amúgy. Kezdeményezés tekintetében: én ebből nem csinálok problémát, ha nekem felkelti valaki az érdeklődésem, akkor én írok, illetve ha úgy adódik, akkor el is hívom. :) Ha nem variálnátok annyit, pasik, hanem csak sodródnátok az árral, akkor minden sokkal egyszerűbb lenne....

2013. jan. 23. 13:41
 13/15 anonim ***** válasza:
*ami van, az nem azért, HANEM mert ezt az "érlelődést", amit írtál....
2013. jan. 23. 13:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Így van, a várás csak várás, de akkor sem fogok lépni. Nincs gond a külsőmmel, jó diplomám is van, így a hozzám illőt keresem, tudatosan. Nem tudnám felvállalni képpel együtt, hogy egy társkereső oldalon ismerkedem. Számomra ez olyan dolog, mint a netes vásárlás. Megpróbáltam, nem tetszett, gyorsan töröltem is magam. Akkor inkább csetelek, az gyorsabb, volt már onnan is randim. A személyes ismeretségemben nincs olyan férfi, aki bejönne, szórakozni eljárni pedig nincs lehetőségem, vagy csak kevésszer, mert faluban élek.
2013. jan. 23. 14:01
 15/15 anonim ***** válasza:

"A pasik egyszerűbbek mint a lányok. Nem kell itt valami komoly dologra gondolni. Ha van egy fiú aki szimpatikus, elég ha beszélgetsz vele az időjárásról, majd egy váratlan pillanatban azt mondod: pl.: "Néhány napja azt álmodtam Párizsban vagyok. Nagyon szép volt minden, voltam az Eiffel toronyban, csodásan éreztem magam. Minden felé kóboroltam és amikor egy kis szűk utcában értem, képzeld el veled találkoztam és tök jót beszélgettünk egy kávézóban. Hát nem tudom... de ez lehet hogy azt jelenti hogy tetszel.""

Ez alapján kérdező te álomvilágban élsz :D

2013. jan. 23. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!