Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Tenyleg visszataszito a hegyes mukorom? Illetve tenyleg k. urvanak nezitek az olyan csajokat, akiknek ilyen hegyes korme van?
Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 19:00
1/17 anonim válasza:
Irritál, természetellenes, k.vás..
2/17 anonim válasza:
A mérettől függ, hogy taszító e. De nem nézem attól még ku.vának mert hosszú hegyes körmei vannak.
26F
4/17 anonim válasza:
Jól jön, ha friss halat kell filézni, ha pedig még vörös is, akkor a vér se látszik.
5/17 anonim válasza:
Köröm alapján nem gondolok senkit se k. nak, de visszataszító számomra.
6/17 anonim válasza:
Szerintem rettenetes!!! Nem is annyira tartom krvának az ilyen csajokat, hanem inkább rettentő butának. Szörnyen prolis...
8/17 anonim válasza:
Én csupán elképzelem hogy milyen keményen végig tudná karmolni a hátamat miközben misszionárius pózban rakom. :D
9/17 anonim válasza:
Nekem semmi ilyen nem jut eszembe az ilyen körömről, visszataszító meg pláne nem.
10/17 anonim válasza:
Csak nektek nőnknek tetszik ,csak amolyan dísz.
De a pasikat, minket ez abszolút nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!