Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, Ti szoktatok az utcán/pl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bino kérdése:

Fiúk, Ti szoktatok az utcán/plázákban leszólítani csajokat?

Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
nem
2013. jan. 17. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
1x csináltam mert már nagyon régóta tetszett a csaj és le akartam zárni az ügyet. Azóta sem, de meg csinálnám megint ha nagyon tetszene egy csaj.
2013. jan. 17. 19:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, de tapasztalataim szerint nem vevők rá a lányok 90%-ban. Ma már én is úgy állok a lányokhoz, ahogy ők állnak hozzám. LESZAROM ŐKET!!!
2013. jan. 17. 19:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Oh, lány vagyok én is. Csak sokan mondják ,hogy az utcán csajoznak ès nem tapasztaltam még ilyet ezért kérdeztem.
2013. jan. 17. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Néha előfordul,ha annyira megfog a lány.
2013. jan. 17. 19:41
 6/10 anonim válasza:
Plázázni nem szoktam (bemegyek megveszem, rohanok tovább), de a napi rohangálásom közben ha látok valakit aki tetszik miért ne ? Én inkább azt kérdezem, ha nem az utcán szólítod le akkor hol ? :) Csak dizsiben ahol mindenki előadja magát és céltudatosan indul el hazulról ? (nem ítélkezem, én is)
2013. jan. 18. 12:59
 7/10 Ájron ***** válasza:
Én személyszerint ezt sose értettem... "Szia, Vadidegen Fickó vagyok, van kedved ismerkedni?" Hát a lány helyében biztos nagyot néznék az ilyenen...
2013. jan. 23. 18:48
 8/10 Ryck válasza:
Még nagyon régen egyszer bejött nekünk haverokkal,de szerintem az utcán a legnehezebb. Sokkal egyszerűbb úgy ismerkedni ha összejön egy vagy több baráti társaság,és együtt elmentek valahova.
2013. jan. 25. 11:07
 9/10 anonim válasza:
Nem. ....... de igény volna rá !
2013. jan. 26. 15:56
 10/10 anonim válasza:
én nem de mostanában nagyon ráálltam erre a projektre, csakazértis alapon. Lóhalálában vagyok én is meg mindenki mindig, szóval nem mindig aktuális, még ha annak is tűnik. Csajok hogy állnak ehhez, mi az ő álláspontjuk, van e igény vagy a halálfarkába küldik az ember fiát nagyáltalánosságban? de lehet csinálok egy felmérést erről személyesen a nőknél. ez leghatékonyabb szűrő, aztán már valamelyik szerencsés alannyal értékelem ki a tesztet. de már csak később kell felhasználnom
2013. jan. 29. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!